facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Τέμπη: Νέα πυρά γονιού κατά της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

Κατά της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, στράφηκε ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 27χρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη.

Ο κ. Ασλανίδης κατηγόρησε την κα. Αδειλίνη για προσπάθεια συγκάλυψης του θέματος, αποκαλύπτοντας ότι όταν πήγε ο ίδιος στην εισαγγελέα προσκομίζοντας σημαντικά στοιχεία, εκείνη του απάντησε προκλητικά: «Πώς κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα».

«Νομίζεις ότι την Αδειλίνη την ενδιαφέρει να εξιχνιάσει τα Τέμπη; Αφού από πάνω παίρνει εντολές, να έχει το θέμα χαμηλά», είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS.

Υπενθυμίζεται ότι και η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του συλλόγου Τέμπη 2023 –που ίδρυσαν συγγενείς των θυμάτων με σκοπό να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα αγαπημένα τους πρόσωπα– και επίσης μητέρα θύματος, έχει καταγγείλει κυνισμό από πλευράς της εισαγγελέως, αποκαλύπτοντας ότι η Γ. Αδειλίνη της είπε ότι «αυτά συμβαίνουν» και τη συμβούλεψε να πάει να επισκεφθεί μια εκκλησία για να τη βοηθήσει.

Αναφερόμενος ειδικότερα, στην επίσκεψή του στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο κ. Ασλανίδης ανέφερε τα παρακάτω:

«Πήγαμε τον Αύγουστο, μας υποσχέθηκε ότι είναι το μέρος φυλασσόμενο κι όλα καλά και μη στεναχωριέστε και μην κάνετε κι όταν πήγαμε και πήραμε φωτογραφίες και είδαμε με τα μάτια μας πώς ήταν πεταγμένα τα πράγματα εκεί, πήγα τις φωτογραφίες, τις τύπωσα και τις πήγα στο γραφείο της, τις έδειξα και ξέρεις τι μου είπε; “Πώς κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα”.»

»Αυτή η κυρία έπρεπε να παραιτηθεί χτες, μαζί με τη Σακελλαροπούλου (σ.σ.: την Πρόεδρο της Δημοκρατίας), τώρα που καταδικάστηκε η χώρα μας για τη διαφθορά. Ένα μικρό ηθικό θέμα. Και της λέω τα παιδιά σου θα ήθελες να τα δολοφονήσουν και να τα πετάξουν εκεί; Kαι μου λέει “Σας καταλαβαίνω”. “Δεν καταλαβαίνεις τίποτα”, της λέω… Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σαν σκουπίδια μας βλέπουνε. Δεν μας βλέπουν καν.»

»Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, την έχουν ελεγχόμενη. Και στους γονείς από την Καλαμπάκα τους είπε το ίδιο “Συνεχίστε τη ζωή σας”. Κάνει τη δουλειά τη δικιά τους, κάνει τη συγκάλυψη, ό,τι της λένε κάνει…»

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news