facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο τράπερ για τον ξυλοδαρμό 23χρονου – «Ξέρω ότι θα πάω φυλακή, το παιδί να είναι καλά» (VIDEO)

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο γνωστός τράπερ για τον ξυλοδαρμό φοιτητή, που έγινε τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Στην απολογία του, φέρεται να υποστήριξε ότι «Εγώ ξέρω ότι θα μπω φυλακή, το παιδί να είναι καλά. Εξέλαβα αυτό που είπε ως ειρωνεία, έκανα λάθος. Τον χτύπησα μια φορά αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να προκάλεσα εγώ το αιμάτωμα», ενώ με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

«Του παρείχε τις πρώτες βοήθειες επί 10 λεπτά»

Από την πλευρά του ο συνήγορος του τράπερ, Θοδωρής Καραγιάννης δήλωσε πως τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, αποδεικνύουν πως η πτώση και η σωματική βλάβη του 23χρονου δεν προσήλθαν από την κεφαλιά που του έδωσε ο τραπερ. «Προέκυψε επίσης μια σειρά στοιχεία που αποδεικνύουν είναι ότι εκείνη τη στιγμή ο εντολέας μας έδωσε τις πρώτες βοήθειες επι 10 λεπτά ολόκληρα και διασφάλισε ότι το θύμα σηκώθηκε κι εκείνη τη στιγμή τουλάχιστον φαινόταν να είναι καλά και μετά εγκατέλειψε».

 thesstoday

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news