facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Δολοφονία στοv Βόλο: «Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι…» – Ο «εφιάλτης» που ζούσε η 18χρονη

Συγκλονίζουν τα λόγια του 50χρονου πατέρα στους αστυνομικούς για το τι τον ώθησε να σκοτώσει τον 33χρονο κουνιάδο του στον Βόλο, μετά την αποκάλυψη της κόρη του ότι τη βίαζε επί εννέα ολόκληρα χρόνια ο θείος της.

Συγκεκριμένα ο 50χρονος πατέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Το τελευταίο διάστημα που η κόρη μου σπούδαζε, ζητούσε συνεχώς χρήματα να της στέλνω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος που μένει, με πήρε τηλέφωνο ότι του χρωστούσε ενοίκια, ενώ εγώ και η μητέρας της τής στέλναμε κανονικά χρήματα. Όταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει, άρχισε να κλαίει και μου είπε όλα όσα ζούσε τόσα χρόνια με τον 33χρονο που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά. Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι».

Το χρονικό μιας οικογενειακής τραγωδίας στον Βόλο

Πώς όμως έγινε το ραντεβού θανάτου του 50χρονου πατέρα με τον 33χρονο κουνιάδο του, ο οποίος σύμφωνα με την 18χρονη κόρη του δράστη τη βίαζε επανειλημμένα για πολλά χρόνια;

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το ραντεβού θανάτου έγινε στον δρόμο μετά την ΑΓΕΤ με κατεύθυνση τον Βόλο. Εκεί γράφτηκε η τελευταία σελίδα της τραγωδίας που ζούσε η 18χρονη. Στο σημείο αυτό ο 50χρονος πατέρας της σκότωσε τον 33χρονο!

Το κορίτσι ομολόγησε στον πατέρα του τις φρικιαστικές πράξεις του 33χρονου θείου της και σύμφωνα με τον taxydromo εκείνος της ανέφερε ότι θα το «τακτοποιήσει»!

 Δείτε τις φωτογραφίες του δράστη και του θύματος σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης:

O 50χρονος δράστης του εγκλήματος στον Βόλο

thitis volos

Το 33χρονο θύμα του εγκλήματος στον Βόλο

thima volos

Οπως έγινε γνωστό ο 33χρονος βίαζε την 18χρονη σήμερα κοπέλα από όταν αυτή ήταν στην ηλικία των εννέα ετών. Μάλιστα, όταν εκείνη έφτασε στην ηλικία των 12 ετών περίπου, ξεκίνησε να τη βιντεοσκοπεί και να τη φωτογραφίζει σε άσεμνες στάσεις. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να κρατούσε το βιντεοληπτικό υλικό για τον εαυτό του, εκβιάζοντας στη συνέχεια την ανηψιά του με αυτό!

Όταν, η κοπέλα έφτασε ηλικιακά να εργάζεται περιστασιακά, εκείνος φέρεται να της τηλεφωνούσε και να της ζητούσε να του δώσει τα χρήματα που έβγαζε, υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσει το υλικό που είχε στην κατοχή του.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο στο οποίο έγινε η συνάντηση του 50χρονου με τον 33χρονο

volos egklima

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το magnesianews.gr ο 50χρονος δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών από το πρώτο του γάμο. Η πρώτη του σύζυγος, σκοτώθηκε σε τροχαίο, ενώ με τη δεύτερη σύζυγο και αδερφή του θύματος, έχουν ένα παιδί.

Έτσι έγινε το ματωμένο ραντεβού

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο 50χρονος πατέρας της 18χρονης και καθ’ ομολογίαν δράστης όταν έμαθε απο το ίδιο του το παιδί τη φρίκη που ζούσε από τον θείο της για εννέα ολόκληρα χρόνια, πέρασε από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου, πήρε την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, και μεταβαίνοντας στην Αγριά ζήτησε από τη σύζυγό του να πάει ο αδερφός της να τον βοηθήσει προφασιζόμενος ψευδώς πως είχε μηχανική βλάβη στο όχημα του.

Με την άφιξή του στο σημείο, οι δύο άνδρες λογομάχησαν, στη συνέχεια ο 50χρονος χτύπησε με την κάννη του όπλου τον 33χρονο στο πρόσωπο και όταν το θύμα επιχείρησε να του πάρει το όπλο τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Στη συνέχεια ο 50χρονος κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε την πράξη του. Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και εντόπισαν το πτώμα του άνδρα να φέρει τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος, ενώ δίπλα του υπήρχαν κομμάτια μονόκαννου τυφεκίου όπως κοντάκι, κάνη κα.

Το 33χρονο θύμα διέμενε στην οδό Γαρέφη 16, λίγο πιο πάνω από το Νοσοκομείο, σε μια ήσυχη γειτονιά, με κανέναν από τους γείτονες να μην μπορεί να πιστέψει το έγκλημα που διαρπάχθηκε.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news