facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Προκαταρκτική για το πρόβλημα των αδέσποτων από την Εισαγγελία Βόλου

Οι επιθέσεις αδέσποτων το τελευταίο χρονικό διάστημα σε Βόλο, Αλμυρό και Βελεστίνο και μάλιστα σε μαθητές που πήγαιναν στο σχολείο τους οδήγησαν την Εισαγγελία του Βόλου να δώσει εντολή για προκαταρκτική έρευνα για το πρόβλημα των αδέσποτων .

Συγκεκριμένα, χθες δόθηκε εντολή για νέα προκαταρκτική, μετά τα κρούσματα στο Γυμνάσιο – Γενικό Λύκειο Βελεστίνου, μετά την επίθεση μαθητή την ώρα που πήγαινε με το ποδήλατό του στο σχολείο του στο Φυτόκου, μετά από επίθεση άλλου μαθητή που πήγαινε στο σχολείο του στην Ν. Ιωνία Βόλου, στην οδό Παύλου Μελά με θύμα έναν ηλικιωμένο που και αυτός κατέληξε στο νοσοκομείο όπως και οι μαθητές, αλλά και στην οδό Ερμού σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών ότι αγέλη επιτίθεται σε διερχόμενους πολίτες.

Παράλληλα έντονες είναι οι διαμαρτυρίες πολιτών του Αλμυρού, καθώς η περιοχή έχει δεκάδες αδέσποτα, πρόβλημα που είναι γνωστό και που σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του δήμου Αλμυρού έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τη δημιουργία καταφυγίου των αδέσποτων ζώων, όπως ορίζει ο νόμος.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news