facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Συνελήφθη Ρομά στην Καλαμάτα που έκλεβε τραπεζικές κάρτες και έκανε ανέπαφες συναλλαγές

Λίγη ώρα μετά την εισβολή του στο ανασφάλιστο όχημα μιας γυναίκας στην Καλαμάτα, από το οποίο έκλεψε την τσάντα της που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας ένας 43χρονος Ρομά, το πρωί της Παρασκευής και από την προανάκριση προέκυψε πως είχε διαπράξει και άλλες κλοπές και απόπειρες.

Συγκεκριμένα, από την περασμένη Δευτέρα ως την Τετάρτη, είχε τρυπώσει σε ένα κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων και είχε αρπάξει μια τσάντα πλάτης που είχε μέσα ένα πορτοφόλι με 400 ευρώ και κάρτες. Έπειτα, πήγε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων όπου έβαλε βενζίνη και πλήρωσε με την κλεμμένη κάρτα, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να κάνει και νέα ανέπαφη συναλλαγή με αυτήν, όμως δεν έγινε αποδεκτή αφού είχε ακυρωθεί από τον ιδιοκτήτη της. Τέλος, προσπάθησε να κλέψει χρήματα από μια επιχείρηση πώλησης οικιακών συσκευών, όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων κι έτσι κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη και να τον εντοπίσουν στην πόλη, όπου του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπές και απόπειρες κλοπής.

Άρπαξε τσάντα μέσα από αυτοκίνητο

Το όχημα ενός άνδρα που ήταν σταθμευμένο στον Πύργο, διέρρηξε ένας Έλληνας τα ξημερώματα της Παρασκευής και άρπαξε από το εσωτερικό του μία τσάντα που περιείχε έγγραφα και ένα τραπεζικό βιβλιάριο. Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που του έκαναν σωματικό έλεγχο, βρήκαν στην κατοχή του το κλεμμένο τραπεζικό βιβλιάριο και ένα μεταλλικό διαρρηκτικό εργαλείο και τον προσήγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου με την κατηγορία της κλοπής.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news