facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Στο στόχαστρο για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» – «Καλά κάνουν και ψάχνουν, δεν έχω θέμα» (βίντεο)

Ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος», Κώστας Πολυχρονόπουλος, ελέγχεται για «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος.

Μια υπόθεση που προκαλεί σοκ, έφερε στην δημοσιότητα, η εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καταπέλτης είναι το πόρισμα της «Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες» για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας, που έγινε γνωστός από τα συσσίτια σε πρόσφυγες και ανέργους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έπαιρνε τα χρήματα από επώνυμους και απλούς πολίτες, τα έβαζε σε προσωπικούς λογαριασμούς και τα έπαιζε τυχερά παιχνίδια, ενώ την ίδια στιγμή κατηγορείται ακόμα μια συγγενής και μία συνεργάτης του.

Ένα χρόνο μετά υπόθεση της Κιβωτού, άλλος ένας από τους μεγαλύτερους φιλανθρωπικούς οργανισμούς της χώρας, βρίσκεται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών. Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και είπε «Δεν είναι 600 χιλιάρικα, είναι πάνω από 1 εκατομμύριο τα τελευταία δύο – τρία χρόνια. Μόνο το φαγητό που έχουμε μοιράσει 18.000.000 μερίδες φαγητό, κάντε μόνοι σας πόσα λεφτά κάνει». Συνέχισε λέγοντας: «Καλά κάνουν και ψάχνουν, δεν έχω θέμα».

«Ο Άλλος άνθρωπος» είναι η πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στην Αθήνα το 2011. Το κάνει ακόμη και σήμερα και μάλιστα έχει επηρεάσει πολύ κόσμο ο οποίος έχει φτιάξει πλέον τις δικές του κουζίνες και μαγειρεύει σε πλατείες και event.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news