facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Βόλος: Νέα επίθεση από την αγέλη σκύλων στην «καρδιά» της πόλης – Δάγκωσαν ηλικιωμένο άνδρα και του έσκισαν τα ρούχα [εικόνες]

Ακόμη μία επίθεση από αγέλη σκύλων σημειώθηκε σήμερα στο κέντρο της πόλης και ειδικότερα στην Παύλου Μελά. Θύμα αυτή τη φορά ήταν ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος ενώ περπατούσε αμέριμνος στο ύψος της στοάς Ματσάγγου, τέσσερα σκυλιά του επιτέθηκαν, σκίζοντας του τα ρούχα και προκαλώντας του εκδορές στο σώμα. Ο άτυχος άνδρας σάστησε από τη μανιασμένη επίθεση και δεν μπορούσε να απομακρυνθεί καθώς είχε περικυκλωθεί από τέσσερα σκυλιά.

Τον άτυχο άνδρα έσωσε καταστηματάρχης της περιοχής, ο οποίος βγήκε από το μαγαζί του και με μία ράβδο χτύπησε μία κολώνα σήμανσης, προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή των εξαγριωμένων τετράποδων.

Η Παύλου Μελά εδώ και μήνες έχει μετατραπεί σε άβατο για πεζούς και αλλά και οδηγούς, καθώς οι επιθέσεις είναι καθημερινές και δεκάδες κάθε μέρα, χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής. Παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις, κανείς δεν έχει μεριμνήσει ώστε να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση με αποτέλεσμα φοιτητές που πηγαίνουν στο Πανεπιστήμιο, ηλικιωμένοι αλλά και οδηγοί μηχανών και ποδηλάτων να δέχονται επιθέσεις από αυτά τα ομολογουμένως άμοιρα ζωάκια τα οποία έχουν περιέλθει σε αυτή την αγριεμένη κατάσταση λόγω της έλλειψης θαλπωρής και τροφής.

Δείτε εικόνες:

thenewspaper 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news