facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Μεσολόγγι: Φυσίγγια στην τσέπη του Μπάμπη, ίδια με αυτά που βρέθηκαν στον σημείο που εντοπίστηκε νεκρός – Πόσα του χρωστούσε ο κρεοπώλης

Νέες αποκαλύψεις έρχονται σιγά σιγά στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία, στο Μεσολόγγι όπου έχασε την ζωή του ο Μπάμπης Κούτσικος, καθώς βρέθηκαν φυσίγγια στις τσέπες του άτυχου άνδρα, ίδια με εκείνα που εντοπίστηκαν στον βάλτο, όπου βρέθηκε η σορός του.

Σύμφωνα με το MEGA ο 31χρονος είχε στην τσέπη του τα φυσίγγια και το γεγονός πως εντοπίστηκαν χρησιμοποιημένα φυσίγγια, δύο στον αριθμό, κοντά στο σημείο της δολοφονίας του από τον 50χρονο κρεοπώλη, μαρτυρούν πως πιθανότατα ο Μπάμπης έπεσε νεκρός από την καραμπίνα του.

Απαντήσεις θα δώσει η βαλλιστική καθώς έχουν κατασχεθεί δύο καραμπίνες που εντοπίστηκαν στο σπίτι του 50χρονου κρεοπώλη ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της καραμπίνας του Μπάμπη.

Ο Μπάμπης κρατούσε τετράδιο με ποσά – Πόσα του χρωστούσε ο κρεοπώλης

Νέα στοιχεία για τον Μπάμπη Κούτσικο, ο οποίος δολοφονήθηκε από έναν 50χρονο κρεοπώλη στο Μεσολόγγι, έφερε στη δημοσιότητα ο ALPHA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο 31χρονος είχε στην κατοχή του ένα τετράδιο στο οποίο έγραφε ποσά. Μάλιστα στο εν λόγω τετράδιο βρισκόταν και το όνομα του 50χρονο δολοφόνου του, δίπλα στο οποίο υπήρχε το ποσό των 3.000 ευρώ.

Αυτό έρχεται ωστόσο σε πλήρη αντιδιαστολή με όσα ισχυριζόταν η οικογένεια του 31χρονου, καθώς έκανε λόγο για χρέος 17.000 ευρώ ενώ από την πλευρά του ο κρεοπώλης ανέφερε πως είχε ξεπληρώσει τον δανεισμό.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news