facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Βέροια: Τραγωδία για αγοράκι 6 μηνών

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Βέροιας λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης (9/1). Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, παππούς και γιαγιά προσήλθαν σε κατάσταση αλλοφροσύνης, κρατώντας στην αγκαλιά τους το αγοράκι 6 μηνών, εγγόνι τους-παιδί της κόρης τους.

Το βρέφος ήταν εμφανώς κακοποιημένο, ενώ όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό, ούτε κανενός είδους αντίδραση.

Όπως έλεγαν οι παππούδες του, η κόρη τους πάσχει από βαθιά κατάθλιψη... Από εκείνη τη στιγμή καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες από αναισθησιολόγους, παιδιάτρους και όλο το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Βέροιας για την ανάνηψη του άτυχου αγοριού. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά για να σωθεί το παιδί.

Το τραγικό γεγονός συνέβη στο Μακροχώρι, όταν το μεσημέρι της Τρίτης οι παππούδες του άτυχου βρέφους ειδοποιήθηκαν από τα αδερφάκια του (!!!), για να σπεύσουν στο σπίτι της κόρης τους όπου βρήκαν το κακοποιημένο παιδί και κατόπιν μετέβησαν στον Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο Νοσοκομείο βρέθηκε άμεσα κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο θα διερευνύσει επακριβώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το άτυχο αγοράκι έχασε τη ζωή του.

Oι υποψίες για τον θάνατο του βρέφους στρέφονται στην 37χρονη μητέρα του, η οποία έχει ιστορικό νοσηλειών για ψυχιατρικά προβλήματα και έχει συλληφθεί.

Η 37χρονη μητέρα του 6 μηνών βρέφους, που φέρεται ευθύνεται για τον θάνατο του αγοριού και έχει συλληφθεί, είναι νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και αυτό το διάστημα βρισκόταν σε άδεια ανατροφής τέκνου.

Πριν από λίγη ώρα, απόγευμα Τρίτης 9/1, η 37χρονη μεταφέρθηκε συνοδεία της Αστυνομίας στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου Βέροιας, προκειμένου να υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις.

Το άτυχο βρέφος θα μεταφερθεί το πρωί της Τετάρτης 10/1 στη Θεσσαλονίκη, όπου θα διεξαχθεί νεκροψία - νεκροτομή ώστε να βγει το πόρισμα σχετικά με τα ακριβή αίτια του θανάτου του. 

veriotis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news