facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Συνελήφθη ο Ρομά που ξυλοκόπησε τον 4χρονο στα Μέγαρα

Στη σύλληψη του Ρομά που ξυλοκόπησε άγρια το 4χρονο παιδί της συντρόφου του στα Μέγαρα προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο στα Μέγαρα.

Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και του αποδίδονται μεταξύ άλλων οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 4χρονος, που βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», έχει αποσωληνωθεί.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ανήλικος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Στα μέσα του 2023, το παιδί διακομίστηκε με θλαστικά τραύματα και άλλα χτυπήματα, ενώ η μητέρα του παιδιού είχε κατάγματα. Τότε, για άγνωστο λόγο, δεν είχε κληθεί η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πριν από περίπου δύο μήνες ο 4χρονος είχε διακομιστεί και πάλι στο Νοσοκομείο Παίδων, καθώς έφερε εγκαύματα. Η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου ενημέρωσε την εισαγγελέα για το περιστατικό. Η εισαγγελία απευθύνθηκε στην αστυνομία και ζήτησε τα στοιχεία διεύθυνσης του παιδιού και της μητέρας. Ωστόσο δεν ζητήθηκε, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, να διενεργηθεί προανάκριση.

Σε καμία καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είχε αναφερθεί αιτία ούτε για τα εγκαύματα, ούτε για τα χτυπήματα που έφερε το παιδί, γιατί η μητέρα φοβόταν να μιλήσει, κάτι το οποίο δεν συνέβη αυτή τη φορά.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news