facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Νέο Ηράκλειο: Συμμορία 20 ατόμων λήστεψε και τραυμάτισε ανήλικους!

Οι επιθέσεις εναντίον ανηλίκων αποτελούν πια καθημερινό φαινόμενο. Όσα μέτρα και να λαμβάνει η αστυνομία όπως φαίνεται τίποτα δεν σταματά τους αμούστακους νταήδες που ξεσπούν τα άγρια ένστικτα τους εναντίον συνομηλίκων τους τις περισσότερες φορές όπως το βράδυ του Σαββάτου στο Νέο Ηράκλειο.

Ομάδα περίπου 20 ατόμων βγήκε χθες το βράδυ στο δρόμο και επιτέθηκε μέσα σε διάστημα μισής ώρας σε δύο παρέες ανηλίκων σύμφωνα με πληροφορίες του LAW&ORDER, οι δράστες τραυμάτισαν τα παιδιά μάλιστα δυο από αυτά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ άρπαξαν το τσαντάκι του ενός.

Το ρολόι έδειχνε έντεκα και τέταρτο μια ομάδα νεαρών επιτέθηκε με μανία εναντίον δυο 17 χρόνων στην οδό Πεύκων. Οι δράστες χτύπησαν τα παιδιά σε όλο το σώμα αλλά κυρίως στο πρόσωπο. Μισή ώρα μετά στο σταθμό του ΗΣΑΠ Νέου Ηράκλειου δυο άλλοι 17 χρόνοι έπεσαν θύματα πιθανότατα της ίδιας παρέας.

Περίπου 20 νεαροί άρχισαν να χτυπούν τους ανήλικους ακόμα και στο κεφάλι. Μάλιστα σε αυτή την περίπτωση οι δράστες άρπαξαν και το τσαντάκι του ενός 17 χρόνου.

Οι δράστες εξαφανίσθηκαν ενώ οι ανήλικοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αστυνομικοί από τη Βορειοανατολική Αττική έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news