facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Νέα Σμύρνη: «Είχαν προβληματική συμπεριφορά» λέει στο newsit.gr μάρτυρας για τα δύο αδέρφια

«Δύο φορές τον μήνα ερχόταν η αστυνομία», λέει στο newsit.gr μάρτυρας από τη γειτονιά στη Νέα Σμύρνη, όπου σημειώθηκε η άγρια δολοφονία, με τον 16χρονο να βρίσκει φριχτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου του 18χρονου αδερφού του.

Ένοικος της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα μέσα στο οποίο έγινε η δολοφονία, μιλά στο newsit.gr για μία «προβληματική οικογένεια», προχωρώντας σε περιγραφές που σοκάρουν. Σύμφωνα με την ίδια, τα δύο αδέρφια από τη Νέα Σμύρνη καυγάδιζαν συχνά και είχαν παραβατική συμπεριφορά.

«Ήταν μία προβληματική κατάσταση. Είχαν έντονους καυγάδες. Είχε έρθει η αστυνομία 10 φορές τα τελευταία δύο χρόνια. Δύο φορές τον μήνα ερχόταν η αστυνομία», υποστηρίζει στο newsit.gr.

«Μάλωναν τα αδέρφια μεταξύ τους, μάλωναν με τη γειτονιά, είχαν προβληματική συμπεριφορά», ισχυρίζεται η ίδια μάρτυρας, λέγοντας ότι τα δύο αδέρφια διέπρατταν και κλοπές. Μάλιστα, υποστηρίζει πως είχαν κλέψει τα παπούτσια των παιδιών της, τα οποία είχε αφήσει έξω από την πόρτα του σπιτιού της και πως τους είχε καταγράψει η κάμερα.

 

Η ίδια μάρτυρας σημειώνει πως υπήρχε ανακοίνωση στην είσοδο της πολυκατοικίας, με την οποία οι ένοικοι κατόπιν συνεννόησης ενημέρωναν πως θα βάλουν κάμερες και προειδοποιούσαν πως οποιαδήποτε νέα παραβατική συμπεριφορά θα καταγγέλλεται στις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με την ίδια, το απόγευμα του φονικού, ένοικος από την πολυκατοικία ενημέρωσε την αστυνομία.

«Τσακώνονταν μερικές φορές. Πιστεύω ότι εσωτερικά είχαν θέματα. Είχαν καυγάδες. Είχαν τσακωθεί έντονα. Δεν πίστευα ότι θα φτάσουν σε αυτό το σημείο. Έφτασαν. Είμαστε σοκαρισμένοι όλοι», δηλώνει την ίδια ώρα στο newsit.gr γείτονας.

Παράλληλα, άλλος ένοικος της πολυκατοικίας κάνει λόγο για φασαρίες. «Κάτι είχα ακούσει και εγώ τον Αύγουστο ότι είχαν τσακωθεί άσχημα και ήρθε αστυνομία, αλλά εγώ έλειπα τότε. Όσον αφορά στη συμπεριφορά των παιδιών προς όλους την πολυκατοικία ήταν άψογη. Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα, βέβαια κάποιες φασαρίες κατά καιρούς γίνονταν στο διαμέρισμα. Ξέρω ότι έγινε μία κλοπή, αλλά δεν ξέρω αν ήταν τα παιδιά πίσω από αυτή».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news