facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Επεισόδια στον Ρέντη: Διασωληνωμένος αστυνομικός μετά την επίθεση με φωτοβολίδα

Σοβαρά επεισόδια έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη, στον Ρέντη. 150 άτομα επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν χρήση χημικών. Στην εντατική διασωληνωμένος ένας αστυνομικός, μαζικές προσαγωγές.

Οριστικά διακόπηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ, ύστερα από σοβαρά επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Πέμπτης, έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη, στον Ρέντη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ένας αστυνομικός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, 150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.

Η μυρωδιά από τα δακρυγόνα πέρασε μέσα στο κλειστό, με τον διαιτητή να δίνει εντολή στους παίκτες των δύο ομάδων να πάνε στα αποδυτήρια.

Ενισχύσεις της αστυνομίας – Μαζικές προσαγωγές

Στο σημείο έχουν σπεύσει ενισχύσεις των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ φέρεται να μην επιτρέπουν, παρά μόνο γυναίκες και παιδιά, να απομακρυνθούν από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρίσκονται περί τα 700 άτομα, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει ξεκινήσει τις μαζικές προσαγωγές.

Με ακατάσχετη αιμορραγία ο αστυνομικός

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός -αρχιφύλακας των ΜΑΤ, ηλικίας 31 ετών- ο οποίος δέχτηκε φωτοβολίδα ευθείας βολής στο μηρό.

Παρελήφθη από το ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του, με ακατάσχετη αιμορραγία, και στη συνέχεια διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Εκεί κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί, ενώ τώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες.

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Οικονόμου

Μετά τις εξελίξεις αυτές, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, αλλά και σύσσωμη η ηγεσία του υπουργείου, βρέθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διακομίστηκε εσπευσμένα ο τραυματίας αστυνομικός.

news247 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news