facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό στο Γκάζι: Δύο οι δράστες – Το χαστούκι και ο καβγάς

Δύο είναι οι δράστες του σοβαρού περιστατικού με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι με τραυματίες τρεις Κρητικούς που διασκέδαζαν στην περιοχή, σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών έχουν ήδη μία πρώτη εικόνα για το πως έγινε το συμβάν. Όλα άρχισαν, όταν μία παρέα από περίπου επτά Κρητικούς βγήκε για διασκέδαση στο Γκάζι για να κάνουν μπάτσελορ, καθώς ο ένας εξ αυτών παντρεύεται στις 29 Δεκεμβρίου.

Αφού πέρασαν από διάφορα νυχτερινά μαγαζιά και διασκέδασαν περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα, πήγαν και σε ένα ακόμα μεγάλο κέντρο διασκέδασης, όπου παρέμειναν μέχρι τις 06:00 το πρωί. Στη συνέχεια, πήγαν για φαγητό σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιακχου, δίπλα ακριβώς από γνωστό κλαμπ.

Λίγη ώρα μετά και ενώ τρεις από τους Κρητικούς έτρωγαν, ένα άτομο από την παρέα που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, φώναξε την ώρα που περνούσε ένα μεγάλο τζιπ χρώματος ανθρακί και μάρκας Range Rover.

Το αυτοκίνητο αυτό σταμάτησε λίγο πιο κάτω και δύο άτομα – πιθανόν ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας – κατέβηκαν από το όχημα και τους προσέγγισαν. Ένας εκ των δυο έριξε ένα χαστούκι σε έναν από την παρέα των Κρητικών, με αποτέλεσμα οι φίλοι του Κρητικού να αντιδράσουν.

Τότε ο δεύτερος από τους δράστες έβγαλε όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρεις Κρητικούς (ένας εκ των οποίων σοβαρά στο κεφάλι). Τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ενώ την έρευνα ανέλαβε η Δίωξη Εκβιαστών. Μεταξύ άλλων, θα εξεταστεί εάν το περιστατικό άρχισε από διαπληκτισμό, όταν το ογκώδες τζιπ προσπάθησε να περάσει από δρόμο όπου υπήρχε κόσμος.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news