facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Κακουργηματική δίωξη στον 33χρονο Αλβανό για την επίθεση στο Γκάζι – Ένταλμα για τον οδηγό του τζιπ

Για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή, διώκεται πλέον ο 33χρονος Αλβανός που φέρεται να είναι ο συνεπιβάτης στο τζιπ, ο οδηγός του οποίου πυροβόλησε εν ψυχρώ τρεις νεαρούς στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σε βάρος του η εισαγγελία άσκησε σήμερα ποινική δίωξη για το παραπάνω αδίκημα και αμέσως μετά ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε προς απολογία. Ζήτησε, ωστόσο, και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τετάρτη.

Εν τω μεταξύ, η 29η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 37χρονου οδηγού, που οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν. Ο 37χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Από την πλευρά του πάντως ο 33χρονος συλληφθείς, δηλώνει, σύμφωνα με πληροφορίες σοκαρισμένος από την εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση κατά των τριών νεαρών και υποστηρίζει ότι το μόνο που έκανε ο ίδιος ήταν να χαστουκίσει τον ένα Κρητικό που, όπως ανέφερε, τον εξύβρισε. Επιπλέον φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι ο οδηγός του τζιπ και φίλος του είχε μαζί του όπλο.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news