facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Πάνω από 20 φορές είχε συλληφθεί 67χρονος Ρομά που εξαπατούσε ηλικιωμένους στο Ίλιον – Πώς δρούσε

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τον 67χρονο, ο οποίος συνελήφθη στο Ίλιον για εξαπάτηση ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Law and Order, ο απατεώνας είχε συλληφθεί στο παρελθόν 20 φορές! Πρόκειται για έναν 67χρονο Ρομά, ο οποίος τα τελευταία 27 χρόνια εξαπατά ηλικιωμένους και μπαινοβγαίνει στη φυλακή.

Η μέθοδος του ήταν απλή. Ντυνόταν καλά, επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο και προσέγγιζε ηλικιωμένους. Κρατώντας ένα χαρτί στα χέρια του υποστήριζε ότι: «Να ο γιος σου παρήγγειλε πράγματα και χρωστάει λεφτά. Ορίστε δες εδώ. Θα μπει φυλακή αν δεν μου τα δώσεις».

Έτσι έπειθε τα θύματα του να του δώσουν χρήματα. Αυτή τη φορά είχε καταφέρει να εξαπατήσει τέσσερις ηλικιωμένους από τους οποίους άρπαξε συνολικά 3.000 ευρώ.

Για κακή του τύχη όμως ξεκίνησε τη δράση του από το Πικέρμι. Αστυνομικοί  του τμήματος ασφάλειας Ραφήνας – Πικερμίου μόλις πήραν στα χέρια τους την πρώτη καταγγελία άρχισαν τις έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Έτσι όταν επιχείρησε να εξαπατήσει το πέμπτο θύμα του στον Ίλιον βρήκε μπροστά του τους αστυνομικούς. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Law and Order όταν τα στελέχη της ασφάλειάς του τοπικού τμήματος του περνούσαν χειροπέδες, τους είπε «τι με τραβολογάτε ρε παιδιά μια απόπειρα πήγα να κάνω!».

Στην κατοχή του βρέθηκαν 700 ευρώ. Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news