facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Ισραήλ κατά Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας: «Είναι βολικό να κοιτάζεις μακριά, έτσι δεν είναι;»

«Αν θέλετε να προστατέψετε τους αμάχους, η ευθύνη σας είναι να καταδικάσετε ξεκάθαρα τη Χαμάς» αναφέρει το Ισραήλ, σε ανάρτησή του στα social media, απευθυνόμενο στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Οι εκπρόσωποι του Ισραήλ στη Γενεύη έκαναν μια ανάρτηση στο Χ (πρώην twitter) την οποία αναδημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του κράτους του Ισραήλ στα social, κοινοποιώντας παράλληλα ένα βίντεο με εκπρόσωπο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας την ώρα που μιλάει.

«Είναι βολικό να κοιτάζεις μακριά, έτσι δεν είναι;Η απόδειξη ότι η έδρα της Χαμάς βρίσκεται κάτω από το Νοσοκομείο Σίφα και ότι χρησιμοποιεί εγκαταστάσεις υγείας ως ασπίδες για τις τρομοκρατικές της δραστηριότητες είναι ευρέως δημόσιες. Εάν θέλετε να προστατέψετε τους αμάχους, η ευθύνη σας είναι να καταδικάσετε ξεκάθαρα τη Χαμάς επειδή θέτει σε κίνδυνο αυτούς και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας» γράφει, μεταξύ άλλων, το Ισραήλ.

Αναλαυτικά η ανάρτηση:

Είναι βολικό να κοιτάζεις μακριά, έτσι δεν είναι;

Η απόδειξη ότι η έδρα της Χαμάς βρίσκεται κάτω από το Νοσοκομείο Σίφα και ότι χρησιμοποιεί εγκαταστάσεις υγείας ως ασπίδες για τις τρομοκρατικές της δραστηριότητες είναι ευρέως δημόσιες. Εάν θέλετε να προστατέψετε τους αμάχους, η ευθύνη σας είναι να καταδικάσετε ξεκάθαρα τη Χαμάς επειδή θέτει σε κίνδυνο αυτούς και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Και για να είμαστε πολύ σαφείς: το Ισραήλ βρίσκεται σε πόλεμο με τη Χαμάς, την «de-facto αρχή» που έχει τον έλεγχο της Λωρίδας από το 2007. Ως εκ τούτου, ισχύουν οι νόμοι της ένοπλης σύγκρουσης. Κανένας συντονισμός δεν είναι υποχρεωτικός, ούτε είναι δυνατός με τη Χαμάς σε αυτή την περίπτωση.

Το Ισραήλ είναι πρόθυμο να συζητήσει κάθε πιθανή ανθρωπιστική βοήθεια με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και άλλους διεθνείς παράγοντες. Οι μόνοι μας στόχοι είναι οι τρομοκράτες της Χαμάς.

ΠΟΥ: Κίνδυνος για εκατοντάδες ασθενείς μέσα από τις αναγκαστικές εκκενώσεις νοσοκομείων στη Γάζα

«Δόθηκε εντολή εκκένωσης σε είκοσι τρία νοσοκομεία στην πόλη της Γάζας και στη βόρεια Γάζα και η αναγκαστική εκκένωση υπό αυτές τις συνθήκες θα θέσει εκατοντάδες ασθενείς σε απειλητική για τη ζωή τους κατάσταση», δήλωσε νωρίτερα ο επικεφαλής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους.

Σε συνέντευξη Τύπου στη Γενεύη, ο Τέντρος επανέλαβε επίσης την έκκληση για μια παύση για ανθρωπιστικούς λόγους στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς ώστε να βοηθηθούν οι χιλιάδες άνθρωποι που έχουν τραυματιστεί.

Υπάρχουν 21.000 τραυματίες και στις δύο πλευρές και 1,4 εκατομμύριο εκτοπισμένοι στη Γάζα, υπογράμμισε.

«Δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε τη φρίκη που εκτυλίσσεται στη Γάζα», δήλωσε ο Τέντρος.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news