facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Καϊμακτσαλάν: Τουριστικό λεωφορείο με 45 επιβάτες αποκλείστηκε λόγω έντονης χιονόπτωσης

Η κακοκαιρία ξεκίνησε με τις χιονοπτώσεις να είναι έντονες και στην Πέλλα. Μάλιστα  τα πρώτα προβλήματα προέκυψαν απο τα χιόνια αφου λεωφορείο που μετέφερε 40 επιβάτες αποκλείστηκε στα χιόνια στον δρόμο που συνδέει το χιονοδρομικό με την Αλμωπία. 

Ωστόσο άμεση υπήρξε η αντίδραση της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και του Αντιπεριφεριαρχη Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή. Με εντολή του Αντιπεριφεριαρχη μεταβαίνει στο σημείο εκχιονιστικο μηχάνημα ώστε να ανοίξει τον δρόμο και να απεγκλωβίσει το λεωφορείο ενώ ο Ιορδάνης Τζαμτζής έστειλε στους επιβάτες 40 κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης. Σύμφωνα μαλιστα με ασφαλείς πληροφορίες του pellanews.gr όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους ενώ σε λίγη ώρα θα βρίσκονται σε ασφαλή σημείο. 

Ο Αντιπεριφεριαρχης Πέλλας έχει σχεδίασε πλάνο ώστε οι δρόμοι της αρμοδιότητας του να παραμένουν ανοιχτοί με 3 εκχιονιστικα στην Άρνισσα και 1 στον Αρχάγγελο Αλμωπίας. 

Οι επιβάτες μεταφέρονται ασφαλείς σε πρώτη φάση στον Νέο Άγιο Αθανάσιο και μετά στο Πόζαρ όπου διαμένουν. Ευχαριστώ τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Πέλλας, τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Περδικάτση, τον κ. Ζώη Γιώτη επικεφαλής των Πυροσβεστικων υπηρεσιών Πέλλας και φυσικά τους χειριστές των εκχιονιστικών της ΠΕ Πέλλας και του Δήμου Έδεσσας για την μεγάλη συμβολή τους στον απεγκλωβισμό. 

pellanews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news