facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Περισσότερες από 40 πτώσεις δέντρων σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη λόγω ισχυρών ανέμων- Στέγαστρο βενζινάδικου έπεσε πάνω σε όχημα

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πλήττουν σήμερα (18/11) τη Θεσσαλονίκη είχαν σαν αποτέλεσμα να πέσουν αρκετά δέντρα σε περιοχές της πόλης, δυτικά και ανατολικά, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις προκλήθηκαν και υλικές ζημίες, ιδιαίτερα σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Επί της οδού Λαγκαδά, ένα μεγάλο δέντρο έπεσε πάνω σε στέγαστρο πρατηρίου υγρών καυσίμων με αποτέλεσμα να πέσει το στέγαστρο σε αυτοκίνητο.

Οι άνεμοι που πνέουν είναι της τάξεως των 8 μποφόρ, ενώ ακόμη και το αντιτορπιλικό «Βέλος» που έχει ρίξει άγκυρα εδώ και αρκετό καιρό στο Θερμαϊκό κόλπο δοκιμάστηκε από τα ισχυρά κύματα, στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει ο Μιχάλης Σιούτας, διδάκτωρ Μετεωρολογίας του ΑΠΘ, κύριο χαρακτηριστικό της σύντομης κακοκαιρίας είναι οι δυνατοί άνεμοι, με τις ριπές στη Θεσσαλονίκη να φτάνουν και τα 9 μποφόρ. «Οι άνεμοι θα παραμείνουν ισχυροί, με πιθανότητα ενίσχυσης κατά τις απογευματινές ώρες και από τις πρωινές ώρες ο αέρας θα παρουσιάσει ύφεση και κυρίως τις αυριανές ώρες, το απόγευμα θα εξασθενήσει», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news