facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που συλλαμβάνουν διακινητή μεταναστών στη Ραφήνα – Ο ρόλος του 36χρονου και το κατάστημα «βιτρίνα» που διατηρούσε στην Αθήνα

Άνδρες του Λιμεναρχείου Ραφήνας έπιασαν έναν 36χρονο, όπου φέρεται να είναι σύνδεσμος τουρκικού κυκλώματος που εμπλέκεται σε διακίνηση μεταναστών με θαλαμηγό στο Πόρτο Ράφτη.

Όπως παρουσίασε το Open, στα πλάνα φαίνεται ο 36χρονος υπήκοος Συρίας να οδηγείται με χειροπέδες στο τμήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, ο άντρας  φέρεται να λειτουργούσε κατάστημα – «βιτρίνα» επί της Λιοσίων και μέσω αυτού να αναλάμβανε την «τακτοποίηση» αυτών των ανθρώπων στην Αττική.

Ο ίδιος φέρεται να είχε αναλάβει την ενημέρωση των ηγετικών μελών του κυκλώματος στην Τουρκία για την άφιξη των μεταναστών αυτών στη χώρα μας, προκειμένου να πάρουν και τα χρήματα, με το ποσό ανά μετανάστη να ανέρχεται στις 5.000 δολάρια.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο 36χρονος συλληφθείς ενδεχομένως να αναλάμβανε και την περαιτέρω διακίνηση των ανθρώπων αυτών από την Αθήνα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τις συλλήψεις δύο Αιγυπτίων διακινητών φαίνεται πώς λίγες ώρες αργότερα φρόντισε να στείλει στην Ολλανδία, με πτήση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», την γυναίκα και το παιδί του.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news