facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Δολοφονία 23χρονης στην Κυψέλη: Ομολόγησε η αδερφή της – «Την σκότωσα γιατί την μισούσα»

Τον δρόμο για την φυλακή πήραν μετά την απολογία τους η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης Φαίης, η οποία είχε βρεθεί νεκρή, τυλιγμένη σε κουβέρτα, τον Οκτώβριο του 2021, στην Κυψέλη.

Ο φάκελος του θανάτου της Φαίης άνοιξε και πάλι, μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει ο πατέρας του θύματος, ο οποίος ουδέποτε πίστεψε ότι η κόρη του πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος των τριών γυναικών, οι οποίες, σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις, κακοποιούσαν την άτυχη κοπέλα, την ξυλοκοπούσαν, την απειλούσαν και την ανάγκαζαν να επαιτεί, αλλά και να εκδίδεται.

Σε βάρος των τριών γυναικών ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, διακοπή κύησης κι επικίνδυνη και απλή σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου κατά συρροή.

Οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν με ένταλμα, διότι οι δικαστικές αρχές έκριναν ότι είναι ύποπτες τέλεσης νέων πράξεων, καθώς έλαβαν μέτρα για να μην αποκαλυφθεί η πράξη τους, τύλιξαν το πτώμα σε κουβέρτα και το πέταξαν σε σκουπίδια.

«Την σκότωσα γιατί την μισούσα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη αδελφή του θύματος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της Φαίης, λέγοντας ότι το έκανε, επειδή τη μισούσε.

Ενώπιον της ανακρίτριας φέρεται να επικαλέστηκε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Οι άλλες δυο κατηγορούμενες, η 53χρονη μητέρα και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την οικογένεια, αρνήθηκαν την οποιαδήποτε εμπλοκή τους στη δολοφονία της Φαίης.

Η σπιτονοικοκυρά του θύματος φέρεται να υποστήριξε ότι την υπεραγαπούσε, ενώ η μητέρα της δήλωσε τοξικοεξαρτημένη και αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news