facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

H στιγμή που αξιωματούχος της Χαμάς φεύγει από συνέντευξη όταν τον ρωτούν για Ισραηλινούς που σφαγιάστηκαν

Την άβολη στιγμή ενός εκπρόσωπου της Χαμάς κατέγραψε η κάμερα εκπομπής. Ο αξιωματούχος της Παλαιστινιακής Οργάνωσης έφυγε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο BBC, όταν ρωτήθηκε πώς δικαιολόγησαν οι άντρες της Χαμάς την δολοφονία ισραηλινών οικογενειών ενώ κοιμόντουσαν στα κρεβάτια τους. Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Χαμάς στη Γάζα, Γκάζι Χαμάντ, βρισκόταν σε «αναμμένα κάρβουνα» από τον ανταποκριτή του BBC στη Μέση Ανατολή Ούγκο Μπατσέγκα για τις βάρβαρες δολοφονίες περίπου 1.500 Ισραηλινών.

Στη συνέντευξη, ο Χαμάντ, που είναι μέλος του πολιτικού γραφείου της ισλαμιστικής οργάνωσης, ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε εντολή να σκοτωθούν άμαχοι, όταν η Χαμάς εισέβαλε στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους πάνω από 1.400 άνθρωποι, μεταδίδει η Daily Mail.

Ο ισχυρισμός αυτός φυσικά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις εικόνες φρίκης που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου από την αιματηρή επίθεση, η οποία περιλάμβανε τη δολοφονία πάνω από 250 νέων σε φεστιβάλ μουσικής στην έρημο. Επίσης, υπάρχουν σοκαριστικά πλάνα από τη σφαγή του Be’eri Kibbutz όπου άνθρωποι δολοφονούνται άγρια στα κρεβάτια τους.

Οι εικόνες που προβλήθηκαν στο MailOnline από την Πρεσβεία του Ισραήλ στο Λονδίνο, οι οποίες είναι πολύ σκληρές για να δημοσιευτούν, δείχνουν τα βουτηγμένα στο αίμα δωμάτια. Μέσα στην κρεβατοκάμαρα ενός σπιτιού, τρία πτώματα αφέθηκαν να σαπίσουν από τους μαχητές της Χαμάς, οι οποίοι σκότωσαν τουλάχιστον 100 άτομα στην κοινότητα. Μια γυναίκα φαίνεται να ξαπλώνει μπρούμυτα σε μια λίμνη αίματος. Τα ξανθά μαλλιά της είναι βαμμένα με αίμα και ο τοίχος πίσω της έχει τουλάχιστον έξι τρύπες από σφαίρες.

Σύμφωνα όμως με τον Χαμάντ, οι θάνατοι των αμάχων κατά τη διάρκεια αυτών των επιδρομών σε αυτές τις κοινότητες δεν ήταν εσκεμμένες, αλλά αποτέλεσμα «συγκρούσεων» που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή. Ο ανταποκριτής του BBC επισήμανε ότι δεν πρόκειται για «σύγκρουση» όταν κάποιοι εισβάλλουν στα σπίτια αμάχων και τους σκοτώνουν. «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν είχαμε πρόθεση να σκοτώσουμε αμάχους ούτε υπήρχε σχετική απόφαση», είπε ο αξιωματούχος της Χαμάς. Ο Μπατσέγκα ρωτάει τον Χαμάντ πώς δικαιολογεί το γεγονός ότι Ισραηλινοί σφαγιάστηκαν ενώ κοιμόντουσαν στα κρεβάτια τους, χωρίς όμως να λάβει ποτέ απάντηση, αφού ο αξιωματούχος της Χαμάς αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνέντευξη και αποχώρησε από το στούντιο. 

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news