facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Κυρίτσης: Αν ισχύει το δισέλιδο της ΕφΣυν για τον Κασσελάκη τότε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστιο πρόβλημα με τον πρόεδρο που εξέλεξε

Ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» αποκάλυψε αρθρογραφία του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος ήταν υπέρ του Ρίγκαν, των ιδιωτικών πανεπιστημίων και των απολύσεων.

Στο δισέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας αποκαλύπτεται η παλιότερη αρθρογραφία του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον «Εθνικό Κήρυκα».

Εκεί, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται υπέρ του δόγματος Ρίγκαν, υπέρ της ίδρυσης ιδιωτικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα, ενώ σε άλλο φύλλο το 2012 γράφει, με το ψευδώνυμο Αριστοτέλης Οικονόμου. υπέρ των 15.000 απολύσεων στο Δημόσιο, εμφανίζοντας τις μάλιστα ως λίγες.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης ανέβασε στο Χ το συγκεκριμένο δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ με τίτλο και σχολίασε δηκτικά:

«Σήμερα η ΕφΣυν έχει ένα δισέλιδο για το τι υποτίθεται ότι έγραφε ο Στ Κασσελακης στις ΗΠΑ. Αν το δημοσίευμα δεν στέκει η ΕφΣυν έχει τεράστιο πρόβλημα ως εφημερίδα που τν διαβάζουν συριζαίοι. Αν το δημοσίευμα στέκει τίποτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστιο πρόβλημα με τον πρόεδρο που εξέλεξε».

Το δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ αναλυτικά

Στο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών κάποια σημεία έχουν επισημανθεί με κόκκινο κύκλο και σύμφωνα με την εφημερίδα είναι από δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη όταν ζούσε στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «ο Κασσελάκης φοιτητής ζητά να εφαρμοστεί στην Ελλάδα το δόγμα του Ρέιγκαν και να ιδρυθούν ιδιωτικά Πανεπιστήμια (7.7.2007)»

Το δεύτερο σημείο όπως αναφέρει η εφημερίδα είναι όταν ο Κασσελάκης επιχειρηματίας θεωρεί λίγες τις απολύσεις 15.000 δημοσίων υπαλλήλων και εξαίρει τη μείωση του κατώτατου μισθού (18.2.2012)

”Το σοβαρότερο είναι ότι όταν η συγκυβέρνηση Παπαδήμου (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ) απέλυε δημοσίους υπαλλήλους, ο Στέφανος Κασσελάκης διαφωνούσε, επειδή θεωρούσε μικρό τον αριθμό των απολυόμενων: «Τα 15.000 άτομα που αποφάσισαν να απολύσουν από το Δημόσιο μέσα στο 2012 μού φαίνονται πάρα πολύ λίγα. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχαν ήδη απολύσει πολύ περισσότερα άτομα και να επένδυαν τα χρήματα στη μείωση της φορολογίας»”.

«Πολλοί επίσης σχολίασαν τη μείωση στον ελάχιστο μισθό. Πρόκειται για άλλο ένα ευαίσθητο θέμα με ανθρώπινες πτυχές, καθώς σίγουρα πολύς κόσμος εξαρτάται από έναν τέτοιο μισθό. Και όμως, αυτό το επίπονο μέτρο πρέπει να θεωρηθεί θετικό επειδή όντως κάνει τη χώρα πιο ανταγωνίσιμη και συγχρόνως διατηρεί μικρές εταιρείες εν ζωή»

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news