facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η στιγμή που τραυματισμένες Ισραηλινές στρατιωτικοί εκτελούνται εν ψυχρώ (σκληρό βίντεο)

Ένα νέο, σοκαριστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας στον απόηχο της αιματηρής τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ.

Το κλιπ, το οποίο κατέγραψε ένας επιτιθέμενος της Χαμάς χρησιμοποιώντας μια κάμερα GoPro, δείχνει τη στιγμή που οι τρομοκράτες εισέβαλαν σε αυτό που φαινόταν να είναι συνοριακό φυλάκιο των IDF εν μέσω της ανελέητης αιφνιδιαστικής επίθεσής τους το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Οι ένοπλοι της Χαμάς φαίνονται να εισέρχονται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο έχοντας μόλις πετάξει μια χειροβομβίδα στον κλειστό χώρο. Γυναίκες στρατιώτες ακούγονται να κλαίνε από πόνο και φόβο καθώς οι επιτιθέμενοι τις περικυκλώνουν, επιδεικνύοντας καλάσνικοφ.

Για μια στιγμή φάνηκε ότι οι ένοπλοι είχαν αναθεωρήσει τις ενέργειές τους, πλησιάζοντας το γραφείο πίσω από το οποίο κρύβονταν οι γυναίκες και απομακρύνοντας μια καρέκλα γραφείου, καθώς μιλούσαν σε σχετικά ήρεμους τόνους. Γρήγορα όμως έγινε φανερό ότι οι δράστες «έστρωναν το δρόμο» για μια καθαρή εκτέλεση.

Στις τελευταίες στιγμές του βίντεο, ένας δράστης σηκώνει το τουφέκι του και ρίχνει αρκετές ακόμη βολές στις αιμόφυρτες γυναίκες από απόσταση μόλις ενός μέτρου, σε αυτό που οι South First Responders – ισραηλινές ομάδες διάσωσης που έφτασαν πρώτες στο σημείο μετά τις επιθέσεις της Χαμάς – δήλωσαν ότι ήταν «ξεκάθαρη απόδειξη εγκλημάτων πολέμου».

Περισσότεροι από 1.400 Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί σε επιθέσεις της Χαμάς από τις 7 Οκτωβρίου, υποστηρίζουν ισραηλινοί αξιωματούχοι, προσθέτοντας τη Δευτέρα ότι τουλάχιστον 199 όμηροι πάρθηκαν πίσω στη Γάζα, αριθμός υψηλότερος από τις προηγούμενες εκτιμήσεις.

Τώρα, ο ισραηλινός στρατός απαντά με τον ίδιο τρόπο, διεξάγοντας μια αδυσώπητη εκστρατεία βομβαρδισμού στόχων σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας, η οποία έχει οδηγήσει στο θάνατο 2.750 Παλαιστίνιους από το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news