facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Άγιος Παντελεήμονας: Γιορτή βάφτηκε με αίμα - 74χρονος πυροβόλησε και δολοφόνησε 50χρονο μπροστά σε μικρά παιδιά

Ένας 74χρονος πυροβόλησε και σκότωσε μέσα σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα έναν Γεωργιανό και τραυμάτισε σοβαρά τη σύζυγό του.

Το έγκλημα έγινε τα ξημερώματα στο διαμέρισμα του ζευγαριού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο νωρίτερα, δράστης και θύματα, διασκέδαζαν όλοι μαζί.

Ο 74χρονος συνελήφθη από την αστυνομία.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 74χρονος δράστης και το ζευγάρι έμεναν στην ίδια πολυκατοικία στην οδό Μύρων και έκαναν παρέα. Το βράδυ του Σαββάτου βγήκαν έξω για τα γενέθλια της 12χρονης κόρης του ζευγαριού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και μετά από τη διασκέδαση γύρισαν στα σπίτια τους. Κάποια στιγμή, περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα (Κυριακής πλέον), ο 74χρονος χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος του ζευγαριού, εμφανώς μεθυσμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, φώναζε ότι κάτι του έριξαν στο ποτό με αποτέλεσμα να μη νιώθει καλά.

Το ζευγάρι του άνοιξε, μπήκε μέσα στο σπίτι και πυροβόλησε στο κεφάλι με πιστόλι τον 50χρονο πατέρα, ο οποίος έπεσε νεκρός. Στη συνέχεια, επιχείρησε να επιτεθεί στη σύζυγό του, ενώ φώναζε ότι θα σκοτώσει και τα παιδιά. Η γυναίκα μπήκε στη μέση για να τα προστατέψει, προσπαθώντας να του πάρει το όπλο. Την ώρα εκείνη ο 74χρονος πυροβόλησε και την τραυμάτισε στην ωμοπλάτη.

Την ώρα των πυροβολισμών στο σπίτι βρίσκονταν η 12χρονη κόρη του ζευγαριού που γιόρταζε τα γενέθλιά της και τα δύο αδερφάκια της, ηλικίας 11 και 14 ετών. Η 45χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, ενώ ο 74χρονος δράστης κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς λόγω της μέθης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news