facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Χάος στη Λεμεσό:Φωτιές,επιθέσεις σε αλλοδαπούς και ζημιές σε καταστήματα(VIDS)

Από έκτροπα σημαδεύτηκε η πορεία διαμαρτυρίας το βράδυ της Παρασκευής στον μόλο Λεμεσού, με αφορμή το μεταναστευτικό και τα όσα εκτυλίχθηκαν πρόσφατα στη Χλώρακα, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε επτά συλλήψεις. 

Λίγο μετά τις 20:00 περίπου εκατό άτομα, τα οποία φορούσαν κουκούλες, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον των μεταναστών.

Μάλιστα, ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκαν φραστικά στους δημοσιογράφους, τους πέταξαν κροτίδες και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους, με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι των μέσων να αναγκαστούν να απομακρυνθούν. 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στην περιοχή και προσπάθησαν να ελέγξουν την κατάσταση, με τους διαδηλωτές να προκαλούν ζημιές σε οχήματα, καταστήματα, ενώ επιτέθηκαν κατά αλλοδαπών που βρίσκονταν στην περιοχή. 

Σε ρίψεις νερού εναντίον των διαδηλωτών προέβη το αντιοχλαγωγικό όχημα Αίαντας, ενώ στη συνέχεια η Αστυνομία προχώρησε σε επτά συλλήψεις για αδικήματα οχλαγωγιας. 

Λόγω των επεισοδίων, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν θα παρέστει σε εκδήλωση στη Λεμεσό. 

Τι άφησαν πίσω τους οι κουκουλοφόροι:

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο προγραμματίζεται πορεία ενάντια στη ρατσιστική βία με αφετηρία τον χώρο στάθμευσης Εναέριου.

sigmalive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news