facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Reuters: Νεκροί τέσσερις Έλληνες της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη

Σε τραγωδία μετατράπηκε το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν νωρίτερα σήμερα Κυριακή μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη. Σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται υπουργό Υγείας της κυβέρνησης στην ανατολική Λιβύη, τέσσερα μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας έχουν σκοτωθεί.

Παρά τις αρχικές πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ πως μετά το τροχαίο υπήρξαν ορισμένοι ελαφρά τραυματίες, τελικώς διεθνή μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν δηλώσεις του Othman Abduljaleel, υπουργού Υγείας της Λιβύης ο οποίος έκανε λόγο για τέσσερις νεκρούς Έλληνες.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 12 μεσημέρι (ώρα Βεγγάζης) έξω από την πόλη Ντέρνα. Την είδηση έχει μεταδώσει και το Al Arabiya.

Η σύγκρουση ήταν μετωπική, ενώ οι τραυματίες είναι πολλοί. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι επτά από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Άλλοι τρεις άνθρωποι από τη Λιβύη μέλη οικογένειας έχουν χάσει τη ζωή τους στο ίδιο τροχαίο.

"Δεκαπέντε μέλη της ελληνικής ομάδας διάσωσης τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι επτά σε κρίσιμη κατάσταση", δήλωσε ο Othman Abduljaleel σε τηλεοπτική συνέντευξη Τύπου. Δύο Λίβυοι επίσης είναι σε κρίσιμη κατάσταση, είπε.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news