facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Κακοκαιρία «Daniel»: Ο Στρατός ενεργοποιείται και για την περισυλλογή νεκρών ζώων

Αίτημα στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο απηύθυνε ο Νίκος Δένδιας, κατόπιν εντολής του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου ο στρατός να ενεργοποιηθεί και για το δύσκολο και απαιτητικό έργο της περισυλλογής των νεκρών ζώων από τις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας.

«Με εντολή του πρωθυπουργού ζήτησα από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο να αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις ενεργό ρόλο, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες Αρχές, στην περισυλλογή νεκρών ζώων, με την τήρηση παράλληλα όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας για το προσωπικό. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας συνεχίζουν να συντρέχουν την ελληνική κοινωνία και τους δοκιμαζόμενους πολίτες στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας, όπου χρειαστεί» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε ανάρτησή του.

Συγκεκριμένα, το Επιτελείο συγκρότησε ειδική υγειονομική ομάδα, η οποία θα μεταβεί άμεσα στους επιλεγμένους χώρους αποκομιδής και θα αναλάβει το έργο της υγειονομικής επιτήρησης και υποστήριξης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που θα εμπλακεί.

Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που θα συνδράμει στον σκοπό αυτό θα φέρει τον προβλεπόμενο ατομικό εξοπλισμό προστασίας έναντι μολυσματικών βιολογικών παραγόντων.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news