facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Κακοκαιρία Daniel: Χωματουργός δηλώνει ότι έσπασε το ανάχωμα του ποταμού Καλέντζη – Ποιος λέει ότι έδωσε την εντολή

Το ανάχωμα που υπήρχε στον ποταμό Καλέντζη το έσπασε ένας χωματουργός εν μέσω της κακοκαιρίας Daniel και έκτοτε υπάρχει έντονη συζήτηση για το πρόσωπο που έδωσε τη σχετική εντολή.

Ο ιδιοκτήτης του χωματουργικού μηχανήματος μίλησε στην εκπομπή «Tlife» και τόνισε πως «μού δόθηκε εντολή να κάνω παρέμβαση», ενώ την ερώτηση ποιος τον διέταξε, απάντησε ότι «εντάξει, τώρα αυτά είναι, αυτά είναι… Από εκεί που είμαι μισθωμένος».

«Εμείς πάντοτε μας καλεί, μας επιτάσει η Περιφέρεια για επιφυλακή. Από εκεί παίρνουμε και τις εντολές μας. Εγώ σας είπα ακριβώς τι γίνεται και από πού παίρνουμε τις εντολές μας και από πού είμαστε καθοδηγούμενοι. Έγινε κάποια ελεγχόμενη τομή», είπε χαρακτηριστικά.

Διαψεύδει ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας

Επίσης, στην εκπομπή του Alpha μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, Κώστας Νούσιος, ο οποίος υποστήριξε πως «ουδέποτε έδωσα εντολή να ανοιχτεί το ανάχωμα στον ποταμό Καλέντζη. Ουδέποτε. Εμένα μού ζήτησαν απλά ένα μηχάνημα. Ανάμεσα στα 30 μηχανήματα που έδωσα εκείνο το βράδυ σε όλα τα χωριά, μου ζήτησαν ένα μηχάνημα».

«Δε γνωρίζω. Εγώ ουδέποτε έδωσα εντολή να σπάσει το ανάχωμα στον Κοσκινά», είπε στη συνέχεια.

Στην εκπομπή μίλησαν και κάτοικοι του χωριού Παλαμάς, οι οποίοι υποστήριξαν ότι πλημμύρισαν, γιατί έσπασε το ανάχωμα, με αποτέλεσμα να ζητούν απάντηση, σχετικά με το πρόσωπο που έδωσε τη σχετική εντολή.

Είχε διαψεύσει και ο Βασίλης Κικίλιας

Τη φήμη που κυκλοφορούσε τις πρώτες μέρες της καταστροφής στην Καρδίτσα είχε διαψεύσει σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και ο ίδιος ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έγινε καμία παρέμβαση του κρατικού μηχανισμού σε οποιοδήποτε φράγμα στην περιοχή, που να προκάλεσε ανακατεύθυνση των υδάτων. Προσοχή στα fake news, ιδιαίτερα όταν αφορούν ανθρώπινες ζωές».

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news