facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Συνελήφθη αστυνομικός για εκβιασμό στην Ίο – Από τη δυσμενή μετάθεση της Μυκόνου, στην «υψηλή» προστασία

Μόνο η αρχή του… παγόβουνο φαίνεται να είναι η σύλληψη του διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Ιού με την κατηγορία της εκβίασης καταστηματαρχών, καθώς μετά την αποκάλυψη της δράσης του, «ανοίγουν» στόματα σχετικά με την δράση του, τις υψηλές γνωριμίες του και προστασία του, αλλά και μια δυσμενή μετάθεση που πιθανότατα, στάθηκε αφορμή για απομάκρυνση υψηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 38χρονος αστυνομικός Β, εκτός από την Ίο, είχε υπηρετήσει σε Κουφονήσια και Μύκονο. Μάλιστα στο νησί της Μυκόνου, φέρεται να είχε αναλάβει χρέη άτυπου σωματοφύλακα, υψηλών προσκεκλημένων, με εντολή αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος είναι υπεύθυνων φρουράς υψηλών προσώπων.

Σε βάρος του 38χρονου υπήρχαν αναφορές για, από την περίοδο που υπηρετούσε στη Μύκονο για παρόμοια αδικήματα και μάλιστα τότε, είχε αποφασιστεί η δυσμενής του μετάθεση στην Ιό. Τότε, αναφέρουν αστυνομικές, πηγές, υπήρξε παρέμβαση στα ανώτερα κλιμάκια του σώματος, προκειμένου να παραμείνει στο «νησί των ανέμων», κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό.

Μάλιστα ο ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, φέρεται να «πλήρωσε» με την καρατόμησή του εκείνη την άρνηση. Η απομάκρυνσή του είχε προκαλέσει αίσθηση, καθώς φέρεται να του χρέωσαν, ακόμη και τον λάθος χειρισμό ενός γερανού της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο της Αθήνας, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης…

Η «υψηλή» προστασία που λάμβανε ο 38χρονος αστυνομικός, δεν μπόρεσε να τον προστατεύσει από την καταγγελία από μια ιδιοκτήτρια κέντρου εκδηλώσεων στην Ίο, από την οποία έλαβε σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα το ποσό των 20.000 ευρώ, για να κάνει τα… στραβά μάτια, για πολεοδομικές παραβάσεις και καταγγελίες για ηχορύπανση. Το ρεπορτάζ του Law and Order για την υπόθεση θα συνεχιστεί.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news