facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

«Πόλεμος» Καμμένου με ΕΛ.ΑΣ.: Του αφαίρεσαν 3 αστυνομικούς - «Με εκβιάζουν», τι απαντά η αστυνομία

«Πόλεμος» μεταξύ του Πάνου Καμμένου και της ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα, με επίκεντρο τον τρόπο φύλαξης του πρώην υπουργού.

Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι είναι θύμα εκβιασμού και εκφοβισμού από την Αστυνομία. Στην πρώτη του ανάρτηση πριν από τρεις ημέρες έγραψε: «Άρχισαν οι απειλές από μαϊμού αστυνομικούς επόπτες στα σπίτια μας με τα παιδιά μόνα τους μέσα. Πέρασαν στους νταβατζήδες την ασφάλεια, όποιος δεν πληρώσει κινδυνεύει». Η ανάρτηση συνοδευόταν από φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ένας άντρας με γυαλιά στην εξώπορτα του σπιτιού του.

kammenos kataggelia 1

Σήμερα ο κ. Καμμένος επανήλθε στο θέμα γράφοντας στο Twitter: ««Ευγενική παράκληση στην ηγεσία και το επιτελείο της ΕΛΑΣ: μην συνεχίζετε τον εκβιασμό με αποστολή περιπολικών σπίτι μου στις 3 το πρωί για εκφοβισμό ΔΕΝ πρόκειται να σας δώσω συμβόλαιο σεκιούριτι της επιλογής σας. Για τέτοια νταβατζιλίκια Κύριε Αρχηγέ και υπασπιστή είμαι πολύ παλιός».

Αυτό που καταγγέλλει ο πρώην υπουργός είναι ότι του αφαιρέθηκε η αστυνομική φρουρά και ότι είναι απροστάτευτος ο ίδιος και η οικογένειά του. Σημειώνει ότι εκβιάζεται για να πληρώσει εταιρία σεκιούριτι για τη φύλαξη του ίδιου και της οικογένειάς του.

Από την πλευρά τους πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη απαντούν στο iEidiseis ότι «αφαιρέθηκαν τρεις αστυνομικοί από τη φρουρά του κ. Καμμένου. Δεν αφαιρέθηκαν όλοι οι αστυνομικοί του. Εξακολουθεί να φυλάσσεται. Ο κ. Καμμένος έγινε έξαλλος μετά την απόφαση αυτή, η οποία εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο αποδέσμευσης αστυνομικών από τις φρουρές των επισήμων (υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ότι θα αποδεσμευτούν 2500 αστυνομικοί). Ο κ. Καμμένος επιθυμεί 24ωρη φύλαξη και ισχυρίζεται ότι μετά την αφαίρεση τριών αστυνομικών αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει. Ωστόσο, υπάρχει σχετικός νόμος, σύμφωνα με τον οποίο μπορεί να πληρώσει για να πάρει αστυνομικούς για τη φύλαξή του».

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news