facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Κίνημα της πετσέτας: Στην Πάρο η πρώτη νίκη – Απομακρύνθηκαν ξαπλώστρες από παραλία

Το κίνημα της πετσέτας κατέγραψε την πρώτη αλλά σημαντική νίκη του στην Πάρο.

Η παραλία Μικρή Σάντα Μαρία είναι πια ελεύθερη από ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Προηγήθηκαν καταγγελίες από την Κίνηση Πολιτών Πάρου για Ελεύθερες Παραλίες ια καταχρηστικές πρακτικές εκ μέρους των επιχειρηματιών, σωματοφύλακες, αδιανόητες χρεώσεις που έφταναν και τα 120 ευρώ αλλά και η άμεση αντίδραση της κυβέρνησης η οποία διαμήνυσε δια του αρμόδιου υπουργείου Οικονομικών ότι δεν θα χαριστεί σε κανέναν και ότι ξεκινούν έλεγχοι σε όλες τις παραλίες.

Από ελέγχους που έγιναν ήταν στην μικρή και μεγάλη Σάντα της Πάρου, όπου στελέχη της Κτηματικής Υπηρεσίας Σύρου στις αυτοψίες που έκαναν διαπίστωσαν σημαντικές παραβάσεις και προχώρησαν στην έκδοση πρωτοκόλλων απομάκρυνσης τριών επιχειρήσεων από αυτές.

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών, ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην μικρή Σάντα Μαρία της Πάρου μάζεψε τη συντριπτική πλειοψηφία από τις ξαπλώστρες που είχε τοποθετήσει στην παραλία.

«Απόφασή μας είναι να τηρηθεί η νομιμότητα στις παραχωρημένες από το Δημόσιο παραλίες και να τηρηθούν στο ακέραιο οι συμβάσεις που έχουν υπογραφεί. Κάθε παραβίαση της νομιμότητας θα μας βρει απέναντι», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news