facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Σύρος: Σύλληψη ταξιτζή - Κατηγορείται ότι ασέλγησε σε τουρίστρια

Την 04-08-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου – Ερμούπολης, 65χρονος αλλοδαπός με Ελληνική ιθαγένεια ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία βραδινές ώρες της 03-08-2023 προέβη σε ασελγείς ενέργειες-χειρονομίες σε βάρος 54χρονης αλλοδαπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, η 54χρονη Τουρίστρια κατήγγειλε, ότι Επαγγελματίας αυτοκινητιστής την χάιδεψε στο πόδι και το στήθος, εκείνη σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς, άρχισε να του φωνάζει.

Απλά για την ιστορία, ο 65χρονος δε πήρε χρήματα για τις υπηρεσίες του (την κούρσα) απο την καταγγέλλουσα. Ο 65χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ αναμένεται να του οριστεί δικάσιμος.  

Αυτό που θα πρέπει να αναφερθεί και να τονιστεί, απο την πλευρά μας και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε όλοι, ότι οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί στο νησί της Σύρου, δεν έχουν προκαλέσει, ούτε έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές με παρόμοια περιστατικά και θα πρέπει να το αναφέρουμε καθώς ένα μεμονωμένο περιστατικό, δε θα πρέπει να στιγματίσει τους επαγγελματίες οδηγούς. Δεν είναι λίγες φορές, που οι επισκέπτες του νησιού μιλούν με κολακευτικά σχόλια για τον επαγγελματισμό των οδηγών ταξί, οι οποίοι τους κάνουν εντύπωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σωματείο ιδιοκτητών ταξί Σύρου ”Άγιος Χριστόφορος”, που απαρτίζεται απο 27 ταξί, καταδικάζει το περιστατικό και καταδικάζει όποια άλλη παράνομη συμπεριφορά οδηγού ταξί κατά το παρελθόν. Όπως αναφέρει ο αντιπρόεδρος του σωματείου Λεονάρδος Ρούσσος, στο σωματείο συμμετέχουν μόνο τα 27 ταξί απο τα 40, ενώ έχουν ζητήσει επανειλημμένα απο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την σύσταση επιτροπής, απο το Υπουργείο συγκοινωνιών, προκειμένου να ελέγχονται όλα τα περιστατικά, να ελέγχονται οι συμπεριφορές των οδηγών και να τιμωρούνται όλοι οι παραβάτες, καθώς με τη μη σύσταση αυτής της επιτροπής παραγράφονται όλα τα αδικήματα και παρατυπίες μετά τα τρία χρόνια.

Ενώ ζητούν, απο την ευγενική πελατεία να τηλεφωνούν στο 2281084222 για οτιδήποτε δημιουργείται και αφορά τον κλάδο των ΤΑΞΙ.

cyclades24

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news