facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Γάμος υπερπαραγωγή για ζευγάρι Ρομά από τον Βόλο κατέληξε στα κρατητήρια – Έσφαζαν αρνιά έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο

Γάμο υπερπαραγωγή οργάνωσε για την 22χρονη κόρη του ένας Ρομά στον Βόλο, κάτοικος Αλιβερίου ο οποίος δραστηριοποιείται στις λαϊκές αγορές της πόλης, κλείνοντας προς τιμήν της τον περίβολο του Πανθεσσαλικού Σταδίου για την τελετή και το γλέντι, ωστόσο δεν έλειψε η στιγμή που τα έθιμα των Ρομά συγκρούστηκαν με τον Νόμο.

Ο γάμος αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, ενώ οι εορτασμοί και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει στο σημείο από την Κυριακή σύμφωνα με τα τσιγγάνικα έθιμα. Ωστόσο το τελετουργικό περιέλαβε και την σφαγή δέκα περίπου αρνιών έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, με το ζήτημα να φτάνει, μέσω καταγγελίας, στην Εισαγγελία Βόλου, όπου σχηματίστηκε δικογραφία.

Σημειώνεται ότι η σφαγή οικόσιτων ζώων σε κοινή θέα, και όχι σε κατάλληλο σφαγείο όπου τηρούνται κανόνες υγιεινής και ευθανασίας, είναι παράνομη. Από την πλευρά τους οι συγγενείς δηλώνουν πως ήθελαν απλά να τηρήσουν τις παραδόσεις τους, που έχουν μεταλαμπαδευτεί από γενιά σε γενιά.

Η περιπέτεια με το Νόμο δεν φάνηκε άλλωστε να πτοεί τους προσκεκλημένους, οι οποίοι φτάνουν τα 3.000 άτομα από όλη την Ελλάδα, με τους εορτασμούς να κορυφώνονται σήμερα με την παρουσία του Ζαφείρη Μελά, ο οποίος θα αναλάβει το μουσικό πρόγραμμα της γαμήλιας γιορτής των νεόνυμφων, οι οποίοι έχουν μόλις απέκτησαν μαζί ένα νεογέννητο αγοράκι. 

thenewspaper

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news