facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Ασπρόπυργος: Βομβαρδισμένο τοπίο – Οι εικόνες μετά την ισχυρή έκρηξη βόμβας έξω από σπίτι

Οι εικόνες στον Ασπρόπυργο μετά την ισχυρή έκρηξη βόμβας έξω από σπίτι σήμερα (9.8.2023) τα ξημερώματα παραπέμπουν χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής σε βομβαρδισμένο τοπίο.

Από την ισχυρή έκρηξη βόμβας στην περιοχή Γκοριτσά Ασπροπύργου προκλήθηκαν τεράστιες ζημιές σε 5 συνολικά σπίτια, αλλά και 11 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί έξω από σπίτι και εξερράγει περίπου στις 3:40 τα ξημερώματα.

Στο σημείο της έκρηξης της βόμβας στον Ασπρόπυργο μετέβη αμέσως κλιμάκιο του ΤΕΕΜ. Το κλιμάκιο όμως, δεν βρήκε υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού. Αυτό οδήγησε τους ειδικούς στο συμπέρασμα πως πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύως με μεγάλη ποσότητα δυναμίτη, με βραδύκαυστο φυτίλι και κοινό πυροκροτητή.

Οι εικόνες από το σημείο της περιοχής του Ασπροπύργου δείχνουν τις μεγάλες ζημιές που προξένησε η έκρηξη. Η περιοχή μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.

Αυτοκίνητα δείχνουν διαλυμένα. Ένα αυτοκίνητο έχει γυρίσει ανάποδα από την έκρηξη και φυσικά έχει καταστραφεί. Οι ζημιές τις προσόψεις των σπιτιών είναι πολύ μεγάλες. Συντρίμμια από μεταλλικά κομμάτια αυτοκινήτων, από τζάμια, από μπάζα είναι διασκορπισμένα παντού.

Τα κίνητρα της επίθεσης ερευνώνται από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news