facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Αυτοδιοικητικές: Με Κώστα Ζαχαριάδη ο ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων

Υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Ζαχαριάδη έναντι αυτής του Νίκου Φίλη, με ψήφους 17 έναντι 15 αντίστοιχα, τάχθηκε η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, για τον Δήμο Αθηναίων

Προηγουμένως, με 25 ψήφους κατά, 14 υπέρ και ένα λευκό, κρίθηκε ότι δεν υπάρχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις στήριξης μίας ενδεχόμενης υποψηφιότητας του πρώην καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Νίκου Παππά.

Στην Κουμουνδούρου φιλοδοξούν πως ο Κώστας Ζαχαριάδης, πρόσωπο από τη νέα γενιά στελεχών και πολύπειρο, θα συσπειρώσει τους προοδευτικούς πολίτες της πρωτεύουσας έχοντας στην φαρέτρα του τη μακροχρόνια αυτοδιοικητική πείρα και γνώση της «Ανοιχτής Πόλης», η οποία εδώ και 17 χρόνια πρωταγωνιστεί στην κοινωνική και πολιτική ζωή της Αθήνας.

Ποιος είναι

Γεννημένος το 1985 στο Χαλάνδρι ο Κώστας Ζαχαριάδης φοίτησε στο δημοτικό σχολείο έως την ηλικία των 8 ετών, καθώς το 1993 η οικογένειά του μετακόμισε στα Μελίσσια. Το 2002 αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Μελλισίων και ζει στο Μαρούσι από το 2005 έως και σήμερα.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ το 2010 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Περιβάλλον και Δημόσια Υγεία», στο Manchester στην Αγγλία.

Κατά τα φοιτητικά του χρόνια ήταν ενεργός συνδικαλιστικά συμμετέχοντας στο Δίκτυο Αυτόνομων Ριζοσπαστικών Σχημάτων (ΔΑΡΑΣ) και στην Αριστερή Ενότητα (ΑΡ.ΕΝ.). Ήταν μέλος στην Νεολαία Συνασπισμού από το 2003, ενώ την περίοδο 2005-2010 εξελέγη στο Κεντρικό Συμβούλιο.

Το 2019 εξελέγη βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, αλλά δεν κατάφερε να επανεκλεγεί το 2023.

Από το 2013 έως και σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Την περίοδο 2010 έως 2015, εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Διετέλεσε διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ από τον Οκτώβρη του 2015 έως και την ημερομηνία προκήρυξης των εθνικών εκλογών του 2019.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news