facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Πύλος: Τρεις Αιγύπτιοι οι διακινητές των 46 μεταναστών – Διάσωση και από αέρος (βίντεο)

Τρεις υπήκοοι Αιγύπτου συνελήφθησαν από λιμενικούς ως οι διακινητές των 46 παράτυπων μεταναστών με τους οποίους επέβαιναν σε ξύλινη λέμβο που εντοπίστηκε προχθές να πλέει 109 ν.μ. νοτιοδυτικά της Πύλου, στη Μεσσηνία.

Υπενθυμίζεται ότι υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ, παραπλέον φορτηγό πλοίο, σημαίας Μπελίζ, περισυνέλεξε 8 παιδιά, 2 γυναίκες και 39 άντρες. Δύο εκ των διασωθέντων παρελήφθησαν από ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και ακολούθως διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για παροχή ιατρικής περίθαλψης, από όπου και εξήλθαν την ίδια μέρα.

Εν συνεχεία, οι υπόλοιποι μετεπιβιβάστηκαν σε παράκτιο περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράνομη είσοδο στη χώρα, παράνομη διακίνηση αλλοδαπών κατά παράβαση του Ν. 3386/05 και του Ν. 4251/2014 (όπως ισχύουν), καθώς και των άρθρων 187 (εγκληματική οργάνωση) και του άρθρου 306 Π.Κ. (έκθεση ζωής σε κίνδυνο).

Η Δ.Α.Π.ΘΑ.Σ σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή Καλαμάτας, προβαίνει σε ανάλυση και επεξεργασία όλων των στοιχείων που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής και διερευνά την ενδεχόμενη συμμετοχή των τριών συλληφθέντων σε λοιπές υποθέσεις παράνομης διακίνησης μεταναστών, καθώς επίσης και τη συνεργασία τους με έτερα μέλη οργανωμένων κυκλωμάτων με ίδιες ή παρόμοιες εγκληματικές δραστηριότητες.

naftemporiki 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news