facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Χειροπέδες σε 24χρονο Ρομά -Συμμετείχε στον τραυματισμό αστυνομικού στον Ασπρόπυργο

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ μετά από επεισοδιακή καταδίωξη, τα ξημερώματα της Πέμπτης (24-08) πέρασαν χειροπέδες σε έναν 24χρονο Ρομά. Ο νεαρός συνελήφθη για κλοπή σε μίνι μάρκετ στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο συλληφθείς, όπως διαπιστώθηκε, συμμετείχε και στον τραυματισμό με τσιμεντόλιθο αστυνομικού στον Ασπρόπυργο κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς και το πλιάτσικο που επιχείρησαν να κάνουν ομάδες Ρομά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο.

Το χρονικό της σύλληψης - Προσπάθησαν να εμβολίσουν περιπολικό της ΟΠΚΕ

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 02:20 της Πέμπτης 23 Αυγούστου ομάδα της ΟΠΚΕ εντόπισε στον Άγιο Παντελεήμονα σπασμένο μίνι μάρκετ. Οι δράστες είχαν ξηλώσει τα ρολά και είχαν κατεβάσει την τζαμαρία.

Οι αστυνομικοί κοιτάζοντας προσεκτικά εντόπισαν δύο ύποπτα αυτοκίνητα, παρκαρισμένα το ένα έξω από το μίνι μάρκετ και το άλλο απέναντι, στα οποία επέβαιναν δυο Ρομά

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, αποβιβάστηκαν και επιχείρησαν να τους ελέγξουν. Από το δεύτερο όχημα πετάχθηκαν δυο Ρομά και άρχισαν να τρέχουν εγκαταλείποντάς το, την ίδια ώρα που το δεύτερο αυτοκίνητο, έβαλε μπροστά, πάτησε γκάζι και επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό της ΟΠΚΕ και τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον απέφυγαν με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο, να καρφωθεί σε παρκαρισμένο όχημα και να ακινητοποιηθεί. Οι επιβαίνοντες το εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή, αλλά συνελήφθησαν μετά από σύντομη καταδίωξη.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι και τα δυο οχήματα ήταν κλεμμένα από τη Δυτική Αττική, χθες το βράδυ και οι Ρομά, τους είχαν «φορέσει» πινακίδες από άλλα οχήματα, που δεν απασχολούσαν.

Αναγνωρίστηκε ως ένας από τους δράστες της επίθεσης σε αστυνομικό

Ο ένας από τους συλληφθέντες, ηλικίας 24 ετών έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους δράστες της επίθεσης κατά της ΟΠΚΕ στον Ασπρόπυργο, όπου τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι αστυνομικός με τσιμεντόλιθο και αναζητούνταν επί δύο ημέρες από τις αρχές.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο 24χρονος Ρομά δεν συνελήφθη για τη συμμετοχή του στο σοβαρό επεισόδιο με τον τραυματισμό του αστυνομικού, αλλά για το συμβάν στον Άγιο Παντελεήμονα.

Και αυτό γιατί, για την υπόθεση του Ασπρόπυργου είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

vradini

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news