facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Ο Έλον Μασκ έκανε «λίφτινγκ» στο Twitter - Τέλος το μπλε πουλί, το νέο λογότυπο

Σε μία ακόμη αλλαγή λογοτύπου του Twitter προχώρησε ο Έλον Μασκ, καταργώντας το περίφημο μπλε πουλί που αποτέλεσε αναπόσπαστο στοιχείο της πλατφόρμας από την ίδρυσή της.

«Και σύντομα θα πρέπει να αποχαιρετίσουμε το λογότυπο του Twitter, σταδιακά, όλα τα πουλιά», είχε αναφέρει χθες, Κυριακή (23/7) σε ανάρτησή του ο κροίσος της τεχνολογίας.

«Αν ένα αρκετό καλό λογότυπο αναρτηθεί σήμερα τη νύχτα, θα το παρουσιάσουμε παγκόσμια αύριο», έγραψε σε άλλη ανάρτησή του.

Συνεχίζοντας το μπαράζ αναρτήσεων, ο Μασκ ανέβασε μία εικόνα ενός «Χ» που τρεμόσβηνε χωρίς να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ η εταιρία δεν ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα σχολιασμού.

Και τελικά, το πρωί της Δευτέρας (24/7) η αλλαγή λογοτύπου που προανήγγειλε, εφαρμόστηκε. Έτσι, πλέον στη θέση του γνωστού μπλε πουλιού τοποθετήθηκε ένα μαύρο Χ.

twitter

Η ηλεκτρονική σελίδα του Twitter ανέφερε μέχρι χθες ότι το λογότυπό της, είναι «το πιο αναγνωρίσιμο στοιχείο της αξίας της», προσθέτοντας ότι «αυτός είναι ο λόγος (που η εταιρία) είναι τόσο προστατευτική (για το λογότυπό της)».

Twitter: Η ολιγοημέρη αλλαγή λογοτύπου τον περασμένο Απρίλιο

Στη διάρκεια της ταραχώδους θητείας του Μασκ από τότε που εξαγόρασε το Twitter, τον περασμένο Οκτώβριο, η εταιρία άλλαξε την εμπορική ταυτότητα της σε X Corp, αντανακλώντας το όραμα του δισεκατομμυριούχου για τη δημιουργία μιας «υπερεφαρμογής», όπως η κινεζική WeChat.

Το λογότυπο του Twitter αντικαταστάθηκε προσωρινά τον Απρίλιο από το Shiba Inu dog της Dogecoin, με αποτέλεσμα να αυξηθεί κατά 4 δισεκατομμύρια δολάρια η αγοραστική αξία του νομίσματος με το αναφερόμενο μιμίδιο.

Ωστόσο, η τελευταία εξέλιξη στις περιπέτειες του Twitter ήταν μία μήνυση που κατατέθηκε την Τρίτη, υποστηρίζοντας ότι η εταιρία χρωστάει τουλάχιστον 500 εκατομμύρια δολάρια από την καταβολή αποζημιώσεων σε πρώην υπαλλήλους της.

Η εταιρία του Μασκ απέλυσε ποσοστό μεγαλύτερο από το 50% των εργαζομένων της για τη μείωση του λειτουργικού της κόστους, από τότε που ο ίδιος την εξαγόρασε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news