facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες – Δύο αγνοούμενοι (Live)

Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην Πάτρα στην περιοχή Χάραδρο. Σύμφωνα με πληροφορίες στη γέφυρα που βρίσκεται στην είσοδο της Περιμετρικής Οδού γίνονταν εργασίες εδώ και δύο χρόνια. Από την πτώση τμήματος της γέφυρας υπάρχει ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες εργαζόμενοι που έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και στον Άγιο Ανδρέα ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για δύο εγκλωβισμένους.

Ακούγονται φωνές κάτω από τη γέφυρα που κατέρρευσε

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων ακούγονται φωνές κάτω από τη γέφυρα της κατέρρευσε ενώ στις έρευνες χρησιμοποιείται και drone.

«Γλίτωσα από θαύμα. Ήμουν και εγώ από κάτω. Ήμουν στη γωνία και γλίτωσα από θαύμα» δήλωσε ένας Ρομά που ήταν στο σημείο. Στο σημείο, όπως είπε, ήταν και αρκετοί άλλοι Ρομά που βρίσκονται πεθαμένοι κάτω από το μπετό.

Εμφανώς ταραγμένος ο άνθρωπος με σκόνες στο πρόσωπο περιέγραψε τις δραματικές στιγμές μετά την κατάρρευση της γέφυρας.

Οι δίδυμες γέφυρες παρουσίαζαν βλάβες και προβλήματα στατικής επάρκειας. Τα έργα αποκατάστασης ξεκίνησαν το 2021 με κόστος 6.517.287,49 ευρώ για την επισκευή δύο γεφυρών επί της Περιμετρικής (Β601 και Κ635).

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες – Δύο αγνοούμενοι (Live)

Οι γέφυρες, μήκους 167 μέτρων και 169 μέτρων αντίστοιχα σε κάθε κλάδο κυκλοφορίας, βρίσκονται στην αρχή της Παράκαμψης των Πατρών.

H τοπική ιστοσελίδα The Best μετέδωσε βίντεο από το σημείο της κατάρρευσης στην περιοχή Μποζαϊτικα. Σε αυτό φαίνεται να έχει πέσει τμήμα της γέφυρας και ένα σκαπτικό μηχάνημα που βρισκόταν επάνω σε αυτή.

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες – Δύο αγνοούμενοι (Live)

Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα και άνδρες της πυροσβεστικής που με τα χέρια και εκπαιδευμένο σκύλο ψάχνουν κάτω από τους τόνους μπετό που έχουν πέσει.

Στη σημείο βρέθηκε η κάμερα της ΕΡΤ που μετέδωσε τον απεγκλωβισμό και την μεταφορά ενός εργαζόμενου σε Νοσοκομείο. Στο σημείο γίνεται καταμέτρηση των εργαζομένων για να διαπιστωθεί εάν αγνοούνται κάτω από τα συντρίμια και άλλοι εργάτες.

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες – Δύο αγνοούμενοι (Live)

Eν τω μεταξύ, με εντολή του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, τίθεται σε εφημερία και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ώστε μαζί με το νοσοκομείο, «Άγιος Ανδρέας», που εφημερεύει, να υποδεχθούν τραυματίες.

Στο σημείο αναμένεται να φτάσει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από τα Γιάννενα προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τους δύο εγκλωβισμένους αγνοούμενους.

Στο μεταξύ η Τροχαία έχει θέσει έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσειςί σε ισχύ στην μεγάλη περιμετρική της Πάτρας, μετά την κατάρρευση τμήματος του δρόμου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται στον κόμβο της Εγλυκάδας.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Διοδώρου, στην Πάτρα, η οποία βρίσκεται κοντά στο τμήμα της μεγάλης περιμετρικής που κατέρρευσε.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news