facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Ο Νίκος Ανδρουλάκης επέλεξε να κρατήσει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επέλεξε να κρατήσει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης, αφήνοντας εκτός Βουλής τον Χάρη Καστανίδη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα προτείνει εκ νεόυ τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για Ε΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη για Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε κατέβει σε τρεις περιφέρειες, όπως έχει δικαίωμα κάθε πολιτικός αρχηγός: Την Α’΄Θεσσαλονίκης, το Ηράκλειο της Κρήτης και το νότιο τομέα Αθηνών. Εάν επέλεγε το Νότιο Τομέα, θα έμενε εκτός ο Παύλος Χρηστίδης, εάν διάλεγε το Ηράκλειο θα κόβονταν ο Φραγκίσκος Παρασύρης.

Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές του Μαΐου ο κ. Ανδρουλάκης είχε επιλέξει να κρατήσει την Α’ Θεσσσαλονίκης, αφήνοντας εκτός τον Χάρη Καστανίδη, ο οποίος είχε έρθει πρώτος σε σταυρούς. Η κίνηση εξόργισε τον κ. Καστανίδη ο οποίος είχε κάνει λόγο για «προσωπική προσβολή», καθώς το έμαθε μόλις λίγα λεπτά πριν βγει η σχετική ανακοίνωση.

Η Χαριλάου Τρικούπη είχε απαντήσει μέσω κύκλων ότι «δεν υπάρχει τίποτε το προσωπικό κατά του κ. Καστανίδη», σημειώνοντας ότι η απόφαση «είναι συμβολισμού» και στοχεύει αποκλειστικά σε καλύτερες επιδόσεις στην Κεντρική Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη, ενώ τόνιζαν πως η απόφαση Ανδρουλάκη «δεν είναι τροχιοδεικτική για το μέλλον, καθώς δεν είναι καν σίγουρο αν θα επιλέξει την ίδια έδρα». και στις δεύτερες εκλογές του Ιουνίου.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news