facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Κως: Χωρίς καρδιολόγο το νοσοκομείο – Σε αναρρωτική ο μοναδικός ιατρός λόγω υπερκόπωσης

Σε αναρρωτική άδεια βρίσκεται από σήμερα Δευτέρα 26 Ιουνίου  ο καρδιολόγος του Νοσοκομείου Κω, Τσετίν Μάντατζης, χωρίς να έχει τοποθετηθεί αντικαταστάτης του, παρ’ όλο που η διοίκηση του Ιδρύματος και το Υπουργείο Υγείας γνώριζαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε λόγω πληθώρας περιστατικών.

Να σημειωθεί ότι από τον Αύγουστο του 2022 χωρίς Καρδιολόγο παραμένει και το Νοσοκομείο Καλύμνου.

Ο κ Μάντατζης ο οποίος είναι ο μοναδικός καρδιολόγος, καθώς ο δεύτερος είναι σε πολύμηνη γονική άδεια και πραγματοποιεί μόνο κάποιες εφημερίες σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, είχε εκφράσει τη διαμαρτυρία του στη διοίκηση για την τραγική υποστελέχωση της κλινικής ζητώντας υποστήριξη χωρίς όμως να τύχει ανταπόκρισης το αίτημα του.

 Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μάντατζης είχε προχωρήσει τη Παρασκευή 23 Ιουνίου σε καθιστική διαμαρτυρία στο προαύλιο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Κω, κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε, «έφθασα στο όριά μου, θέλω βοήθεια».

Όπως δήλωσε εδώ και 8 μήνες βρίσκεται σε υπηρεσία 25 ημέρες τον μήνα, ενώ έχει μείνει μόνος του στην Καρδιολογική Κλινική “με ευθύνες της διοίκησης αλλά και συναδέλφων” όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

ertnews 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news