facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Νέο βίντεο από τον ξυλοδαρμό Τουρκοκύπριας από Ελληνοκύπριους - Ακόμα ένα άτομο αναζητεί η Αστυνομία

Η Κυπριακή Αστυνομία αναζητεί ακόμα ένα άτομο για την υπόθεση του ξυλοδαρμού 25χρονης Τουρκοκύπριας στην Αγία Νάπα.

Νέο βίντεο που διέρρευσε σήμερα δείχνει να συγκρούονται δύο ομάδες ανθρώπων, ενώ ένας εξ αυτών πηγαίνει σε αυτοκίνητο και παίρνει ένα ρόπαλο, το οποίο τελικώς δεν χρησιμοποίησε.

Από τα πλάνα φαίνεται και η πτώση της 25χρονης από το περιτοίχισμα ύψους 2 μέτρων. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο νεαροί Ελληνοκύπριοι ενώ η αστυνομία εξετάζει αν η συμπλοκή είχε ρατσιστικό κίνητρο.


Η Τουρκοκύπρια υποστηρίζει ότι οι νεαροί Ελληνοκύπριοι, εξαγριώθηκαν γιατί δεν δέχθηκε να πάει μαζί τους. Από τα χτυπήματα και από τη πτώση της τραυματίστηκε και ακολούθως έκανε καταγγελία στην αστυνομία. Οι δύο νεαροί Ελληνοκύπριοι που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο έχουν προφυλακιστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.

Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης καταδίκασε το συμβάν και επικοινώνησε με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ διαβεβαιώνοντας ότι ο νόμος θα πάρει την πορεία του. Φέρεται να υποστήριξε πως το συμβάν δεν είχε ρατσιστικό κίνητρο αλλά ήταν επεισόδιο νεανικής παραβατικότητας.

Το επεισόδιο καταδίκασε και η πρόεδρος της Βουλής της Κύπρου και τα κόμματα.

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ ευχήθηκε περαστικά στην 25χρονη Τουρκοκύπρια και την διαβεβαίωσε πως θα απαιτήσει εξηγήσεις και τιμωρία όσων εμπλέκονται.

Η ίδια η 25χρονη Τουρκοκύπρια σε ανάρτηση της στο Facebook έγραψε:

«Δεν θέλω αυτό το περιστατικό να κλιμακωθεί σε οποιαδήποτε ένταση και εχθρότητα μεταξύ των δύο κοινοτήτων. Εκείνη τη στιγμή αντέδρασα σοκαρισμένη από το περιστατικό που βίωσα. Για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω αντιμετωπίσει τέτοιο περιστατικό. Η ελληνική αστυνομία στην Κύπρο, παρενέβη στο περιστατικό και συνέλαβε τους επιτιθέμενους τη στιγμή που έγινε καταγγελία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις αρχές που εμπλέκονται στο περιστατικό τόσο στα νότια όσο και στα βόρεια».

protothema 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news