facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Άρτα: Ρομά έκλεψε τσάντα από σταθμευμένο όχημα, βρήκε τραπεζική κάρτα και σήκωσε χρήματα από ΑΤΜ

Δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και απάτης με υπολογιστή σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Άρτας σε βάρος ενός 28χρονου Ρομά, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής μιας τραπεζικής κάρτας με την οποία έκανε ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ, τον Οκτώβριο του 2022.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 28χρονος έκλεψε μέσα από ένα ανασφάλιστο όχημα που ήταν σταθμευμένο στην κοινότητα Πιστιανά της Άρτας μια τσάντα, μέσα στην οποία βρήκε την τραπεζική κάρτα πάνω στην οποία ήταν γραμμένος ο απόρρητος κωδικός PIN. Στη συνέχεια, με την χρήση της κλεμμένης κάρτας, έκανε ανάληψη ύψους 750 ευρώ από ΑΤΜ στην πόλη της Άρτας. Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Απασχόλησαν οδηγό και έκλεψαν την τσάντα της

Δύο νεαροί πλησίασαν το απόγευμα της Πέμπτης το Ι.Χ. το οποίο ήταν σταθμευμένο στο Ηράκλειο και ο ένας έπιασε κουβέντα από το παράθυρο με την 58χρονη γυναίκα που καθόταν στη θέση του οδηγού, αποσπώντας την προσοχή της και δίνοντας την ευκαιρία στον συνεργό του να κλέψει από το άλλο παράθυρο την τσάντα της που περιείχε 600 ευρώ, έγγραφα και μικροαντικείμενα.

Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας αναζητούν βίντεο από κάμερες της περιοχής για να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news