facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Τρένο έπεσε σε ομάδα ανθρώπων, σκοτώνοντας δύο κοντά στην Κολωνία

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σιδηροδρομικό δυστύχημα κοντά στη γερμανική πόλη της Κολωνίας , ανακοίνωσε την Πέμπτη η ομοσπονδιακή αστυνομία.

Μια επιβατική αμαξοστοιχία Intercity (IC) πιστεύεται ότι χτύπησε ομάδα εργαζομένων στον σιδηρόδρομο, σύμφωνα με την αρχική έρευνα.

Η περιφερειακή εφημερίδα Kölner Stadt-Anzeiger ανέφερε ότι εργάτες διέσχιζαν τις γραμμές κοντά στην πόλη Hürth όταν χτυπήθηκαν από τρένο υψηλής ταχύτητας.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και η αστυνομία αναπτύχθηκαν σε μεγάλους αριθμούς, ενώ ένα ελικόπτερο έκανε κύκλους πάνω από το σημείο του ατυχήματος.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής;

Το περιστατικό σημειώθηκε στο δυτικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας . Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας είπε ότι το τρένο κατευθυνόταν από την Κολωνία προς την πόλη Κόμπλεντς.

Περίπου στις 11 π.μ. τοπική ώρα (09:00 UTC/GMT), το τρένο χτύπησε τους εργάτες σε μια ανοιχτή γραμμή κοντά στο χωριό Fischenich στα νότια του Hürth, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά άτομα τραυματίστηκαν, αλλά η αστυνομία δεν μπόρεσε να δώσει ακριβή αριθμό.

Τα σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας περιέθαλψαν τους τραυματίες. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε αργότερα ότι πέντε εργαζόμενοι υπέστησαν σοκ, αν και δεν τραυματίστηκαν σωματικά.

Προσφέρθηκε επίσης φροντίδα στους επιβάτες του τρένου στους οποίους αρχικά δεν επιτρεπόταν να βγουν από το τρένο.

Η τοπική εφημερίδα ανέφερε επίσης ότι εκτός από το μεγάλο σώμα της αστυνομίας, 10 ασθενοφόρα, τέσσερις γιατροί έκτακτης ανάγκης και 35 μέλη του πυροσβεστικού σώματος βρέθηκαν επίσης στο σημείο.

Η γραμμή μεταξύ του σταθμού Hürth-Kalscheuren και της πόλης Brühl έχει κλείσει.

ab/sms (dpa, AFP)/dw

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news