facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Κάλυψη υγειονομικών κενών σε Νοσοκομεία της Περιφέρειας με στρατιωτικούς – Ζητούνται μόνιμοι διορισμοί

Από στρατιωτικούς και όχι με μόνιμους διορισμούς υγειονομικών, όπως ζητούν όλοι οι φορείς των νησιών, θα καλυφθούν τα κενά σε γιατρούς και νοσηλευτές στις περιφέρειες της χώρας, μεταξύ αυτών και στη Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση που υπογράφηκε από τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Υγείας και αναρτήθηκε σήμερα Τρίτη 23 του Μάη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ
Σύμφωνα με την  ΚΥΑ «κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται, παράλληλα με την άσκηση των στρατιωτικών τους καθηκόντων, η μετάβαση ειδικών στρατιωτικών ιατρών, που υπηρετούν σε υγειονομικές μονάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, σε μονάδες υγείας του Ε.Σ.Υ. στη Θράκη, στα νησιά του Αιγαίου, στην Πελοπόννησο και στη Μακεδονία, αποκλειστικά για την κάλυψη έκτακτων αναγκών».

Τα κενά σε γιατρούς και νοσηλευτές στις περιφέρειες της χώρας θα καλυφθούν ,σύμφωνα με την απόφαση,για περιορισμένο χρόνο και συγκυριακά από στρατιωτικούς και όχι με μόνιμους διορισμούς υγειονομικών όπως είναι το πάγιο αίτημα της  ΟΕΝΓΕ,  ΠΟΕΔΗΝ και δεκάδων Ιατρικών Συλλόγων.

Η πρόσθετη δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μέσω ισόποσης ενίσχυσής του από τον τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας. 

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news