facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

84 ράντζα στη χθεσινή εφημερία του νοσοκομείου "Αττικόν" - 5 εισαγωγές ασθενών με CoViD

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες παραμένει το πρόβλημα με τα ράντζα στα δημόσια νοσοκομεία. Το σχέδιο του υπουργείου Υγείας για συνεφημέρευση δεν φαίνεται να μπορεί να αντιμετωπίσει την πίεση που υφίσταται στις εφημερίες.

Η χειρότερη εικόνα καταγράφεται στο νοσοκομείο "Αττικόν", στο οποίο αναπτύχθηκαν στη χθεσινή εφημερία 84 ράντζα. Το τμήμα επειγόντων περιστατικών "πλημμύρισε" με ασθενείς, καθώς προσήλθαν περισσότεροι από 1.026 και έγιναν 213 εισαγωγές για νοσηλεία.

Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται και 261 ασθενείς με CoViD, εκ των οποίων εισήχθησαν οι 5 για νοσηλεία. "Επανήλθε για τα καλά το φαινόμενο των ράντζων", όπως σχολιάζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εργαζομένων στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος.

Το "Αττικόν" αντιμετωπίζει έντονη κίνηση κατά τη διάρκεια της γενικής εφημερίας, με αποτέλεσμα οι εισαγωγές να υπερκαλύπτουν τη δυναμικότητα των κλινικών του.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης είχε επισημάνει πως τα νοσοκομεία της Αττικής αναπτύσσουν συνολικά 50 - 70 ράντζα. Έναν μήνα αργότερα, το "Αττικόν" άρχισε να διαψεύδει τις προσδοκίες του υπουργού, αναπτύσσοντας μόνο του 60 ράντζα, τα οποία έφτασαν στα 115 στην εφημερία της 24ης Απριλίου.

Η ΠΟΕΔΗΝ έχει καταγγείλει πως η εικόνα είναι χειρότερη, καθώς ασθενείς νοσηλεύονται σε άσχετες κλινικές, όπως η Μαιευτική.

iatronet

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news