facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

«Οι γιατροί είπαν ψέματα»: Νέα «καρφιά» Κούγια για την υπόθεση Πισπιρίγκου

Ο γνωστός ποινικολόγος μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, εξήγησε γιατί έκανε την ερώτηση σχετικά με την ψύξη του εγκεφάλου, λέγοντας πως, όπως είχε ενημερωθεί, εάν ένας άνθρωπος είναι βέβαιο πως θα πεθάνει, ψύχεται ο εγκέφαλος, για να μείνουν ατόφια τα όργανα. Επιπλέον, τόνισε πως την ημέρα που η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή, συνέβησαν διάφορα ανεξήγητα πράγματα.

«Είναι ανεξήγητο αυτό που συνέβη με την ερώτησή μου. Ο κ. Ηλιάδης είναι εντατικολόγος γιατρός στην Πάτρα. Ήταν οι γιατρός της Τζωρτζίνας όταν έγινε η ανακοπή και τότε συνέβησαν ανεξήγητα γεγονότα. O αναισθησιολόγος έλειπε από το νοσοκομείο, ενώ εφημέρευε. Και όπως μου είπαν, εάν στα πρώτα 10 λεπτά δεν αναληφθεί ένα παιδί, οι βλάβες που γίνονται στον εγκέφαλο είναι πολύ σοβαρές», δήλωσε στο Mega.

«Όπως είπε ο κ. Δασκαλάκης, ο γιατρός ήρθε μετά από εκείνον. Μέσα σε 10 λεπτά το παιδί έγινε τετραπληγικό. Ο γιατρός είπε πως η προσπάθεια ανάληψης διήρκησε 55 λεπτά. Οι γιατροί γνώριζαν πως το παιδί έγινε τετραπληγικό αλλά το απέκρυψαν από τους γονείς. Εκείνοι αγκαλιάστηκαν και έκλαιγαν από τη χαρά τους, σύμφωνα με μάρτυρες», ανέφερε.

«Το παιδί το έβαλαν σε ασθενοφόρο και ο αναισθησιολόγος το συνόδεψε ο ίδιος. Εκεί το ανέμενε ο Ηλιάδης, στον οποίο έκανα μία μόνο ερώτηση, βασισμένη στην κατάθεσή του, εάν έψυξε τον εγκέφαλο. Εκπλήσσομαι που ξαφνικά επικράτησε πανικός με την ερώτηση. Δεν μπορούσε να μου απαντήσει εκείνη τη στιγμή. Εγώ είχα μαζί μου τη βιβλιογραφία που μου είχαν δώσει η τεχνική μου σύμβουλος, κ. Δημακοπούλου, και δύο εντατικολόγοι γιατροί, πως δηλαδή ο εγκέφαλος ψύχεται σε περίπτωση μεταμόσχευσης. Εάν ένας άνθρωπος είναι βέβαιο πως θα πεθάνει, ψύχεται ο εγκέφαλος, για να μείνουν ατόφια τα όργανα. Και ακολουθεί η διαδικασία της μεταμόσχευσης, εφόσον συμφωνήσουν οι γονείς», συμπλήρωσε.
«Οι γιατροί είπαν ψέματα πως πήραν παιδοκαρδιολόγο»

Ο Αλέξης Κούγιας είπε επιπλέον πως σε αυτήν την υπόθεση, υποπτεύεται όλους τους γιατρούς γιατί έχει μείνει η εντύπωση πως η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα δολοφονήθηκαν από την κ. Πισπιρίγκου. Όπως ανέφερε, «κανείς δεν λέει πως η Μαρία – Ελένη είχε κύρωση του ήπατος και λευχαιμία και πως η Ίριδα είχε καρδιακά νοσήματα και έφυγε στον ύπνο».

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news