facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Αυτή είναι συμμορία με γυναίκα αρχηγό που ξάφριζε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των μελών της συμμορίας που ξάφριζε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και κινητής τηλεφωνίας σε Αθήνα και Εύβοια.

«Πρωταγωνίστρια» ήταν μία γυναίκα που, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ήταν υπεύθυνη για την οργάνωση και συντονισμό των κλοπών, τον εντοπισμό των καταστημάτων – «στόχων», τον καθορισμό της σύνθεσης και τη στρατολόγηση άλλων μελών.

Άλλο μέλος, που διατηρεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Αθήνας, αναλάμβανε μέσω του πελατολογίου του την περαιτέρω διάθεση των κλοπιμαίων, ενώ τα υπόλοιπα μέλη είχαν επιχειρησιακό ρόλο κατά τη διάρκεια των κλοπών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι από το καλοκαίρι του 2022 τα μέλη της οργάνωσης κινούμενα σε ομάδες πολλών ατόμων εντόπιζαν καταστήματα – στόχους. Στη συνέχεια εισέρχονταν σε αυτά ανά δυάδες και ενώ απασχολούσαν τους υπαλλήλους, ένα από τα μέλη απενεργοποιούσε τους αισθητήρες των συναγερμών και αφαιρούσε προϊόντα.

Παράλληλα, διακριβώθηκε ο ρόλος κάθε μέλους της οργάνωσης και συγκεκριμένα:

Το αρχηγικό μέλος (γυναίκα),

Συνολικά συνελήφθησαν 11 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό, ενώ εξιχνιάστηκαν συνολικά 33 περιπτώσεις κλοπών.

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, καραμπίνα, πιστόλια, πλήθος κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών, ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνι.

Σήμερα η Αστυνομίας έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των μελών της συμμορίας.

Δείτε ΕΔΩ.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news