facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Εγνατία Οδός: 6 νεκροί σε τροχαίο - ΙΧ με παράνομους μετανάστες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής, στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη καθώς σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Σύμφωνα με το evros-news.gr όλα συνέβησαν όταν ένα AUDI A4 που μετέφερε συνοκικά 10 άτομα, παράνομους μετανάστες και τον διακινητή τους, μπήκε από τον κόμβο της Μάκρης στην Εγνατία Οδό προς Κομοτηνή, αλλά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
 
Νεκρός ο 46χρονος Έλληνας οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού προς την Αλεξανδρούπολη, όταν έπεσε πάνω του το AUDI A4 που κινούναν στο αντίθετο ρεύμα και μετέφερε συνολικά 11 άτομα, διακινητή και λαθρομετανάστες.

Ο Έλληνας οδηγός (γεννηθείς το 1977), είναι από την Αλεξανδρούπολη, εργαζόταν στους Μύλους Ουζουνόπουλου και επέστρεφε από την Κομοτηνή. Κινούταν κανονικά στο δρόμο προς την Αλεξανδρούπολη, όταν το Ι.Χ. που βλέπετε στην φωτογραφία του Evros-news.gr και μετέφερε 10 λαθρομετανάστες και τον οδηγό διακινητή, μπήκε από τον κόβο της Μάκρης στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Οι νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Εγνατία Οδό, έφτασαν συνολικά τους 6, αφού ένας ακόμα λαθρομετανάστης υπέκυψε στα τραύματα του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκαν συνολικά 12 άτομα, αρχικά 4 νεκροί και οι υπόλοιποι σοβαρά τραυματίες.

Μάλιστα εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα ανέβει περισσότερο, αφού από τους υπόλοιπους 6 τραυματίες που επίσης διακομίσθηκαν στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μόνο οι δύο δείχνουν να μην κινδυνεύει η ζωή τους. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό, ότι η Πυροσβεστική Αλεξανδρούπολης που μετέβη στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε από την Αστυνομία, έανε αρκετή ώρα να απεγκλωβίσει νεκρούς κα τραυματίες από τα δύο οχήματα που είχαν παραμορφωθεί από την σφοδρή μετωπική σύγκρουση.

Εμβόλισε και περιπολικό πριν το πολύνεκρο τροχαίο, ο οδηγός-διακινητής – Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας που εκδόθηκε πριν από λίγο, επβεβαιώnει όσα ανέφερε το Evros-news.gr στα αλλεπάλληλα ρεπορτάζ του, για τους 6 νεκρούς, ανάμεσα τους αι ένας 46χρονος Έλληνας από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος επέστρεφε από την Κομοτηνή κινούμενος κανομικά στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη. Όμως το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο με τον οδηγό-διακινητή και 10 λαθρομετανάστες μπήκε  στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού στον κόμβο της Μάκρης και συγκρούστηκε μετωπικά μαζί του. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

Σήμερα (15-4-2023) πρωινές ώρες, εντός του οικισμού Μάκρης Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως, ο οδηγός αυτού δεν συμμορφώθηκε.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο εμβόλισε το περιπολικό, ενώ ακολούθως συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα.

Στη συνέχεια το όχημα εντοπίσθηκε να έχει εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα της  Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης  – Κομοτηνήςκαι να έχει προσκρούσει μετωπικά με έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-Αλεξανδρούπολη: Τέσσερις νεκροί και 7 βαριά τραυματίες απ΄ το τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό

Από το ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα ο 46χρονος ημεδαπός οδηγός του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου καιο αλλοδαπός οδηγός του έτερου οχήματος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, από τους οποίουςυπήρξε θανάσιμος τραυματισμόςτων τεσσάρωνκαι τραυματισμός των υπολοίπων έξι.

Άπαντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

evros-news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news